• Dienstverlening

  myBrand dienstverlening

  In de afgelopen jaren is myBrand uitgegroeid tot de meest vooruitstrevende SAP-dienstverlener die nadrukkelijk de verantwoordelijkheid neemt om een effectieve ondersteuning van de bedrijfsvoering bij haar klanten te realiseren door de toepassing van SAP functionaliteit. Met een persoonlijke dienstverlening stelt myBrand haar klanten in staat om te focussen op het bedrijfsproces. myBrand realiseert ontzorging op het ICT vlak: procesgericht, maar altijd met focus op de klant.

  myBrand staat voor langetermijnrelaties en verdiept zich daadwerkelijk in de processen van haar klant. Hierdoor – en door de geïntegreerde manier van werken – dragen de myBrand consultants verantwoordelijkheid en nemen zij samen met de klant passende beslissingen.

  Ruim 200 professionals, allemaal met hun eigen specialisme, onderhouden en optimaliseren processen en systemen zowel op afstand als bij de opdrachtgever op locatie. De Klant Coördinator staat klaar als er problemen zijn, maar initieert tevens continue verbeteringen. Werken aan klanttevredenheid is altijd het uitgangspunt. Door de toegankelijkheid en transparantie van myBrand houden haar klanten op een actieve manier controle over hun eigen systemen en processen. Direct bij de start van de samenwerking lost myBrand bestaande problemen op en worden gebruikers getraind om systemen beter te kunnen gebruiken. Ook houdt myBrand haar klanten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en innovaties die relevant zijn voor hun bedrijfsvoering.

  myBrand biedt SAP gerelateerde diensten op het gebied van Functioneel en Technisch Support, Hosting (de myBrand Private Cloud), projecten en advies. myBrand is ISO27001:2013 en ISAE3402 type II gecertificeerd en daarnaast SAP Certified Provider of Hosting Services, Cloud Services, SAP HANA Operations Services, Infrastructure Operation Services en Application Management Services. Met de dagelijkse praktijk in het achterhoofd, geven de myBrand professionals vorm aan de ambitie van haar klanten. Dit is myBrand’s ambitie!

  myBrand Kennisbedrijf

  myBrand is trots op de proces- en SAP kennis die zij in huis heeft en realiseert zich dat deze continue evolueert. myBrand monitort dan ook consequent de voor haar klanten relevante ontwikkelingen. Kennis en ervaring zijn een belangrijk fundament van het bedrijf. Deze kennis wordt geborgd door senior professionals met een passie voor een bepaalde expertise. Aan de hand van deze expertises zijn binnen myBrand kennisteams geïntroduceerd. Een kennisteam wordt gecoördineerd door een kennisleider, een icoon op hun vakgebied. Dit te combineren met het vermogen om met hun passie collega’s te enthousiasmeren zich maximaal te ontwikkelen en te ondersteunen bij het organiseren van ronde tafelsessies en andere kennisevenementen. Samen met zijn of haar team het allerbeste resultaat behalen voor klanten is wat de kennisleider van myBrand drijft!

  Binnen myBrand zijn de volgende kennisteams actief: Basis Consultancy, Development, Integratie, Sales/Service/Marketing/CRM, Retail, Supply Chain Solutions, Analytics, HCM, Kwaliteit en Testen, Finance/RE en Projectmanagement.

  Klik hier voor een kijkje achter de schermen bij het Retail kennisteam