• Over ons

  myBrand is een gespecialiseerde SAP dienstverlener die samenwerkt met meer dan 100 opdrachtgevers in de Nederlandse Corporate Mid market met vestigingen in Geertruidenberg, Apeldoorn en Amstelveen. Taking Responsibility vormt de basis van myBrand. Dit start bij al haar medewerkers en vloeit over naar de myBrand klanten. De klant moet in control blijven; iedere myBrander acteert transparant als het gaat over kosten, scope en mogelijkheden.

  Droom

  Vanaf de oprichting meet myBrand ieder kwartaal de klanttevredenheid bij haar klanten. Klanttevredenheid en het leveren van de hoogste kwaliteit staan centraal bij de myBrand dienstverlening. Deze kernwaarden hebben myBrand de best gewaardeerde SAP dienstverlener van het laatste decennium gemaakt, de missie sinds haar bestaan.

  In 2015 en 2016 komt myBrand als best gewaardeerde SAP dienstverlener uit de bus in het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte met een 100% Outsourcing Recommendation Score. De klanten van myBrand zijn unaniem positief gestemd over de dienstverlening en bevestigen dat zij myBrand zouden aanbevelen.

  Iedere dag werkt myBrand samen met al haar klanten en professionals om de lat nog hoger te leggen en de standaard te blijven zetten in geïntegreerde SAP dienstverlening.

  Ontdek de verborgen waarde binnen uw SAP-systeem nu ook met myBrand!