Casestudies Overzicht

Case Compass Group Nederland

Het SAP-landschap van Compass Group Nederland is bovengemiddeld complex. De organisatie hanteert geen standaard assortiment. Met iedere klant en leverancier worden unieke financiële afspraken gemaakt en vaak lopen verschillende promotieactiviteiten naast elkaar. Ruud Jackel, Manager Applicatiebeheer bij Compass Group Nederland, vertelt hierover: “In sommige gevallen versturen we de facturen vooraf en in andere gevallen achteraf. Bij de ene klant werken we met een open boek facturatie en voor anderen geldt een fixed fee contract. Compass Group opereert in een markt waarbij je te maken hebt met allerlei soorten wensen en eisen waaraan de catering moet voldoen.” Dit heeft als gevolg dat de rol van IT enorm belangrijk is geworden.

Lees meer

Case Visser Assen

Om de markt te kunnen blijven voorzien in haar wensen en behoeften, zet Visser Assen volop in op online. Dit vereist een grote omslag binnen de organisatie. Bestaande bedrijfsstromen moeten worden geoptimaliseerd en er moeten nieuwe processen worden opgetuigd, waarbij een sterke IT-partner een vereiste is. Met SAP als hoofdsysteem, sloeg Visser Assen daarom vijf jaar geleden de handen ineen met myBrand als dienstverlener en kennispartner. myBrand levert remote technisch support en functioneel beheer.

Lees meer

Case Eneco

Het benutten van de kracht van de wind en zon om groene energieoplossingen te creëren, is alledaags werk voor Eneco, het in Nederland gevestigde duurzame energiebedrijf. Naarmate het bedrijf groeide, kwam het echter voor een grote uitdaging te staan: het wilde zo efficiënt mogelijk duurzame energieoplossingen ontwikkelen, maar de aanwezige gegevensbestanden en infrastructuur waren complex en verouderd.

Lees meer

Case BioMCN

In 2025 is het zover: vanaf dat moment zal SAP geen support meer bieden voor SAP ECC. Mede hierdoor spelen veel organisaties met de gedachte om de overstap naar S/4HANA te maken. Zo ook BioMCN, een van de grootste methanolproducenten in Europa. Om de mogelijkheden te ontdekken schakelde het bedrijf myBrand in, haar huidige SAP-dienstverlener en kennispartner.

Lees meer

Case Heijmans

Heijmans ziet de bouwsector de laatste tijd enorm veranderen. Commercie wordt belangrijker en bouwbedrijven krijgen meer vrijheid van hun opdrachtgevers om multidisciplinaire projecten uit te voeren. Dit vraagt om helder inzicht in relaties met klanten en partners wat voor Heijmans een uitdaging vormde. Een uitdaging die myBrand op het lijf geschreven is.

Lees meer

Case Coop Supermarkten

De constante groei van Coop zorgt voor een toenemende vraag naar een nog betere performance van de automatiseringssystemen. Maar om die groei mogelijk te blijven maken en innovatie te faciliteren was er behoefte aan snellere performance van de automatiseringssytemen, real-time inzicht in en informatie over voorraden, omzetten en planningen.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×