Casestudies Overzicht

Flexibiliteit en eerlijke communicatie brengen myBrand en CCV dichter bij elkaar

Vanaf 2016 werkt CCV samen met myBrand, nadat SAP werd geïmplementeerd door een andere IT-partner. Vanaf dat moment is myBrand verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de SAP-omgeving, net als het technische beheer met betrekking tot applicaties.

Lees meer

Contiweb na ontvlechting SAP-landschap klaar voor nieuwe fase

Paul Slaats, director R&D, windt er geen doekjes om: “We hebben met veel leveranciers fijne samenwerkingsverbanden, maar ons partnership met myBrand steekt er wel bovenuit.

Lees meer

Compass Group Nederland verdiept samenwerking met myBrand om te innoveren

Het SAP-landschap van Compass Group Nederland is bovengemiddeld complex. De organisatie hanteert geen standaard assortiment. Met iedere klant en leverancier worden unieke financiële afspraken gemaakt en vaak lopen verschillende promotieactiviteiten naast elkaar. Ruud Jackel, Manager Applicatiebeheer bij Compass Group Nederland, vertelt hierover: “In sommige gevallen versturen we de facturen vooraf en in andere gevallen achteraf. Bij de ene klant werken we met een open boek facturatie en voor anderen geldt een fixed fee contract. Compass Group opereert in een markt waarbij je te maken hebt met allerlei soorten wensen en eisen waaraan de catering moet voldoen.” Dit heeft als gevolg dat de rol van IT enorm belangrijk is geworden.

Lees meer

Case Visser Assen

Om de markt te kunnen blijven voorzien in haar wensen en behoeften, zet Visser Assen volop in op online. Dit vereist een grote omslag binnen de organisatie. Bestaande bedrijfsstromen moeten worden geoptimaliseerd en er moeten nieuwe processen worden opgetuigd, waarbij een sterke IT-partner een vereiste is. Met SAP als hoofdsysteem, sloeg Visser Assen daarom vijf jaar geleden de handen ineen met myBrand als dienstverlener en kennispartner. myBrand levert remote technisch support en functioneel beheer.

Lees meer

Case Eneco

Het benutten van de kracht van de wind en zon om groene energieoplossingen te creëren, is alledaags werk voor Eneco, het in Nederland gevestigde duurzame energiebedrijf. Naarmate het bedrijf groeide, kwam het echter voor een grote uitdaging te staan: het wilde zo efficiënt mogelijk duurzame energieoplossingen ontwikkelen, maar de aanwezige gegevensbestanden en infrastructuur waren complex en verouderd.

Lees meer

Case BioMCN

In 2025 is het zover: vanaf dat moment zal SAP geen support meer bieden voor SAP ECC. Mede hierdoor spelen veel organisaties met de gedachte om de overstap naar S/4HANA te maken. Zo ook BioMCN, een van de grootste methanolproducenten in Europa. Om de mogelijkheden te ontdekken schakelde het bedrijf myBrand in, haar huidige SAP-dienstverlener en kennispartner.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×