Webinar

Dode voorraad en wat doe je ermee?
Retail gaat door

Wat biedt SAP de retailer ter ondersteuning van de digitale transformatie?

Aan tafel

⚠️ Wegens omstigheden is het Webinar verplaatst naar september 2020. Meer informatie over de exacte datum en tijd volgt.

Introductie

Een nachtmerrie voor elke retailer is “dode” voorraad, ofwel voorraad in de winkel die maar niet verkocht wordt. De ruimte die wordt ingenomen door deze producten zou ook gebruikt kunnen worden voor producten met een veel grotere omloopsnelheid. Maar de grote vraag is vaak, welke producten worden er nauwelijks verkocht, en voor welke winkel speelt dit? Maar ook, zijn er eventueel winkels op andere locaties, waar dit product juist wel goed verkoopt? Ligt dit product fysiek nog wel in die winkel? Of zijn er mogelijkheden om een product door middel van een promotie hernieuwd onder de aandacht te brengen van de consument?

Wat biedt SAP de retailer ter ondersteuning van de digitale transformatie? Laat je informeren welke mogelijkheden wij zien die deze transformatie vorm geven. In steeds een half uur word je de komende periode bijgepraat vanuit de ‘myBrand Retail Roadshow’ over relevante retail scenario’s en hoe deze binnen SAP S/4HANA zijn afgedekt onder andere via een demo in S/4HANA. We vervolgen met ‘Dode voorraad en wat doe je ermee?’.

Inhoud

📅 n.t.b.
📍 Livestream via Microsoft Teams
🤚 Inclusief Q&A + Demo

Aan tafel

Nyls Kiestra SAP Retail
Gert-Leo Bakker