Supply Chain

Een Digital Supply Chain en Intelligent Enterprise.

Adviesgesprek aanvragen
HomeERP / Digital coreSupply Chain

Digital Supply Chain

Met de introductie van SAP S/4HANA is het realiseren van een Digital Supply Chain dichterbij dan ooit. Digitalisering zorgt voor snellere innovaties en kortere levenscycli van producten als gevolg van een steeds veranderende vraag. Flexibiliteit en wendbaarheid zijn daarom cruciale eigenschappen die ondernemingen moeten hebben.

“Data driven” processen zijn niet meer weg te denken, meten is immers weten. Tegelijkertijd ontstaat vanuit de analyse van alle data een meer en meer geïndividualiseerd productieproces, met “n=1”. Hoe borg je de flexibiliteit die daarvoor nodig is terwijl je ook schaalgrootte nodig hebt om concurrerend te kunnen blijven?

 

Eneco stapt over naar Microsoft Azure cloud

Op volle kracht naar een nieuwe digitale toekomst: Eneco stapt over naar de cloud om duurzame energie te leveren in heel Europa.

  • De grootste migratie tot nu toe.
  • In zeven weken tijd werd 17,5 terabyte aan data overgezet naar de public cloud. 
  • In samenwerking met Conclusion.
Lees verder Download case study

SAP S/4HANA Supply Chain, aangevuld met cloudapplicaties zoals SAP Ariba, SAP Integrated Business Planning en SAP Leonardo helpt een digitale supply chain-strategie te ondersteunen. Het faciliteert een digitaal netwerk dat fungeert als aanjager voor bedrijfstransformatie. De “Digital Core” verbindt niet alleen elk aspect van de interne operatie, maar maakt ook realtime betrokkenheid van personeel en samenwerking met leveranciers mogelijk.