Jouw SAP Roadmap als kompas naar de toekomst

“If you don’t know where you are going, you will end up somewhere else.”

Adviesgesprek aanvragen

SAP Roadmap: regeren is vooruitzien

Met een SAP systeem heb je een robuuste oplossing in huis voor de lange termijn. Die oplossing vergt echter wel onderhoud om je organisatie up-to-date te houden bij relevante innovaties en nieuwe wet- en regelgeving. Het hebben van een duidelijk plan, een zogenaamde roadmap, dat aangeeft welke ontwikkelingen op welk moment plaatsvinden zorgt voor voorspelbaarheid, maar ook flexibiliteit.

  • Een roadmap bevat relevante ontwikkelingen uitgezet in de tijd, gekoppeld aan de strategie van jouw organisatie
  • 
SAP heeft roadmaps voor al haar oplossingen en producten die laten zien wanneer innovaties worden doorgevoerd en producten beschikbaar komen
  • Een roadmap voorkomt verrassingen bij IT en teleurstellingen bij de Business
  • 
In combinatie met een releasestrategie creëer je voorspelbaarheid naar je organisatie over het moment waarop oplossingen beschikbaar komen

De waarde van een SAP Roadmap

Implementeren, beheren & innoveren voor SAP systemen

Jouw organisatie wil zich richten op ontwikkelingen die het onderscheidend vermogen vergroten. Ontzorging op het gebied van het onderhouden en innoveren van je SAP oplossingen biedt jou de tijd om de afstemming tussen Business en IT naar een volgend niveau te tillen.

SAP Consultancy myBrand Private Cloud Design Thinking Meer

SAP oplossingen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren

SAP heeft haar ervaringen van de afgelopen 45 jaar gecombineerd met het nieuwe in memory HANA-platform en heeft “SAP S/4HANA Enterprise Management” ontwikkeld.

SAP S/4HANA

Volledig geoptimaliseerd met vele Best Practices

Gebruikers willen op elk moment van de dag gegevens kunnen inzien en bewerken; ongeacht het device dat ze op dat ogenblik gebruiken.

SAP Fiori | SAP UI5

HTML5-Applicaties: De vrijheid om te kiezen

Door een volledig inzicht in het arbeidspotentieel van de organisatie, met zicht op activiteiten en prestaties van jouw medewerkers, leidt strategisch HRM tot een betere bedrijfsvoering.

SuccessFactors

Alle HR functionaliteit in een één geïntegreerde oplossing

Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service.

Hendrik-Jan Smaal | Chief Information Officer

Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service.

Hendrik-Jan Smaal | Chief Information Officer