Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

Michiel Hollander start als projectmanager bij myBrand

17-07-2019

myBrand stelt Michiel Hollander (54) aan als projectmanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor IT-projecten bij klanten, van volledige migraties tot kleinschaligere projecten als aanpassingen in het SAP-landschap. Ook bestaat een deel van het werk uit klantcoördinatorschap, waarbij Hollander fungeert als het directe aanspreekpunt voor diverse klanten.

Lees meer

myBrand zet op verfrissende wijze klanten in het zonnetje

02-07-2019

Geertruidenberg, 2 juli 2019 – myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, uit voor het tiende jaar op rij haar blijk van waardering middels een zomerse actie. myBranders gaan persoonlijk langs bij alle klanten door het hele land om ze op een ijsje te trakteren. Ooit begon het als een ludieke actie voor potentiële en bestaande klanten. Inmiddels is het ijsmoment uitgegroeid tot een traditie, waarmee myBrand onderstreept dat klantrelaties en persoonlijk contact hoog in het vaandel staa

Lees meer

myBrand scoort voor het vijfde jaar op rij hoog in Giarte Outsourcing Performance onderzoek

28-06-2019

Geertruidenberg, 28 juni 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand is voor de vijfde keer op rij beloond met bovengemiddeld hoge cijfers in het Outsourcing Performance onderzoek 2019 van Giarte, onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en -outsourcing. Een van de opvallendste resultaten is de score van 74 op proactiviteit, ten opzichte van een peergroup-gemiddelde van 68. Andere uitschieters zijn de scores op private cloud management (9,0) en back-end user management (8,7). 81 procent van de klanten is fan en zou myBrand aanbevelen; meer dan de helft hiervan is zelfs superfan.

Lees meer

myBrand lanceert de Discovery Scan voor S/4HANA

22-05-2019

myBrand introduceert de Discovery Scan om organisaties richting te geven in de overstap naar het nieuwe SAP-systeem S/4HANA. Deze nieuwe service is in het leven geroepen om overzicht te creëren in de grote hoeveelheid tools en methodes die SAP beschikbaar stelt op het gebied van S/4HANA.

Lees meer

myBrand breidt integratieaanbod uit met partnership Dell Boomi

08-05-2019

Apeldoorn, 8 mei 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand heeft een partnership met Dell Boomi gesloten. Dell Boomi is leverancier van een Integration Platform as a Service (IPaaS-)oplossing. De positie in de markt volgens analisten en het gemak van de aansluiting op SAP waren de doorslaggevende factoren in de keuze voor Dell Boomi.

Lees meer

Theuns leert dagelijks van Conclusion-overname

19-04-2019

Seger Theuns werkt al ruim 24 jaar in de ict-sector. Zo begon het: Met slechts twee jaar werkervaring stapt hij op het vliegtuig naar de Verenigde Staten, om daar een zuster-tak van zijn werkgever op te richten. Na een korte sabbatical stapt hij over naar myBrand, waar hij doorgroeit tot algemeen directeur. In 2018 wordt dat bedrijf gekocht door Conclusion. Een overnametraject waar hij nog steeds dagelijks van leert.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×