Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

Heijmans uitvoerders werken 25% efficiënter dankzij nieuwe projectmanagementtool

17-10-2019

Geertruidenberg – Bouwbedrijf Heijmans heeft myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner, ingeschakeld voor de ontwikkeling van een nieuwe projectmanagementtool voor uitvoerders. Deze tool wordt onder andere gebruikt voor inkoop, ontvangstboekingen van materialen en diensten, factuurafhandeling en projectbewaking. Het systeem waarmee ruim 400 uitvoerders voorheen werkten was complex en gebruiksonvriendelijk, waardoor met name administratie een tijdrovende klus was.

Lees meer

myBrand ziet omzet eerste helft 2019 met ruim 50 procent stijgen

10-09-2019

Geertruidenberg, 10 september 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand ziet haar omzet stijgen van 18,8 miljoen euro het eerste half jaar van 2019 naar 28,8 miljoen euro. De grootste drivers hiervoor zijn de acquisitie van Nextmoves en de samenvoeging met Conclusion Xtensional. Een andere oorzaak van de positieve cijfers is het commerciële succes dat myBrand heeft geboekt.

Lees meer

Michiel Hollander start als projectmanager bij myBrand

17-07-2019

myBrand stelt Michiel Hollander (54) aan als projectmanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor IT-projecten bij klanten, van volledige migraties tot kleinschaligere projecten als aanpassingen in het SAP-landschap. Ook bestaat een deel van het werk uit klantcoördinatorschap, waarbij Hollander fungeert als het directe aanspreekpunt voor diverse klanten.

Lees meer

myBrand zet op verfrissende wijze klanten in het zonnetje

02-07-2019

Geertruidenberg, 2 juli 2019 – myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, uit voor het tiende jaar op rij haar blijk van waardering middels een zomerse actie. myBranders gaan persoonlijk langs bij alle klanten door het hele land om ze op een ijsje te trakteren. Ooit begon het als een ludieke actie voor potentiële en bestaande klanten. Inmiddels is het ijsmoment uitgegroeid tot een traditie, waarmee myBrand onderstreept dat klantrelaties en persoonlijk contact hoog in het vaandel staa

Lees meer

myBrand scoort voor het vijfde jaar op rij hoog in Giarte Outsourcing Performance onderzoek

28-06-2019

Geertruidenberg, 28 juni 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand is voor de vijfde keer op rij beloond met bovengemiddeld hoge cijfers in het Outsourcing Performance onderzoek 2019 van Giarte, onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en -outsourcing. Een van de opvallendste resultaten is de score van 74 op proactiviteit, ten opzichte van een peergroup-gemiddelde van 68. Andere uitschieters zijn de scores op private cloud management (9,0) en back-end user management (8,7). 81 procent van de klanten is fan en zou myBrand aanbevelen; meer dan de helft hiervan is zelfs superfan.

Lees meer

myBrand lanceert de Discovery Scan voor S/4HANA

22-05-2019

myBrand introduceert de Discovery Scan om organisaties richting te geven in de overstap naar het nieuwe SAP-systeem S/4HANA. Deze nieuwe service is in het leven geroepen om overzicht te creëren in de grote hoeveelheid tools en methodes die SAP beschikbaar stelt op het gebied van S/4HANA.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×