Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

BTW laag tarief aanpassing van 6% naar 9% per 1 januari 2019

30-10-2018

Zoals inmiddels bij iedereen bekend heeft het kabinet aangegeven een wijziging door te willen voeren in het lager BTW tarief. Deze wijziging van 6 naar 9% is nog niet definitief goedgekeurd (d.d. 10.10.2018), maar er is een grote kans dat per 1 januari 2019 heel Nederland, en dus ook uw bedrijf, geconfronteerd wordt met een nieuw laag BTW tarief.

Lees meer

Conclusion versterkt positie in SAP-markt met voorgenomen overname myBrand

15-08-2018

Conclusion is voornemens SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand over te nemen om daarmee haar positie in de SAP-markt te verstevigen en klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij de transformatie en continuïteit van hun SAP-omgevingen. Vandaag heeft de organisatie hiervoor een aanvraag ingediend bij de Autoriteit Consument en Markt. De voorgenomen overname wordt definitief na goedkeuring van de mededingingsautoriteit. Door samenvoeging van myBrand en Conclusion Xtensional ontstaat een sterke SAP-dienstverlener in de Nederlandse markt met brede expertise in de nieuwe SAP-wereld die wordt getypeerd door zaken als S/4HANA, zowel on premise als in de public cloud.

Lees meer

myBrand behaalt wederom uitmuntende scores in Outsourcing Performance onderzoek van Giarte

12-07-2018

myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, scoort voor het vierde jaar op rij bovengemiddeld hoog in het Outsourcing Performance onderzoek 2018 van Giarte, onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en -outsourcing.

Lees meer

myBrand ontwikkelt applicatie om inkoopproces Slokker Bouwgroep te optimaliseren

23-05-2018

Slokker Bouwgroep slaat de handen ineen met myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, om haar inkoopproces te optimaliseren. De organisatie kampte met een gebrek aan uniformiteit bij de inkoop van goederen en diensten.

Lees meer

Euro Shoe Group schakelt myBrand in voor migratie naar nieuwe SAP-omgeving

16-05-2018

Euro Shoe Group heeft myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, ingeschakeld voor een IT-upgrade. Het gaat hierbij om een migratie naar nieuwe SAP-oplossingen. Hierdoor is de organisatie beter in staat om de wensen vanuit de business te realiseren, zoals het verbeteren van het e-commerceplatform of logistieke optimalisatie. Euro Shoe Group maakte reeds gebruik van SAP, maar door een verouderd systeem werden nieuwe functionaliteiten niet ondersteund en kwam er veel maatwerk aan te pas. De huidige oplossingen ondersteunen innovaties vanuit SAP.

Lees meer

CCV maakt zich klaar voor de betaalmarkt van de toekomst

11-01-2018

CCV kiest myBrand voor beheer SAP-omgeving door expertise en klantgerichtheid
CCV, d
ienstverlener voor elektronische transacties, legt het technisch beheer van de SAP-omgeving en Microsoft CRM in handen van myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner. myBrand is daarnaast verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van de SAP-omgevingen. CCV stapte vorig jaar al over op SAP om zich klaar te maken voor de toekomst van de betaalmarkt.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×