Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

Inzet Best Practices belangrijke succesfactor bij implementatie S/4HANA

31-10-2017

Bij de implementatie van S/4HANA, de SAP realtime enterprise resource management suite (ook wel ERP of ECC genoemd), vormt het zoveel mogelijk inzetten van Best Practices de grootste succesfactor. Dit zijn vooraf geconfigureerde processen gebaseerd op praktijkvoorbeelden die bewezen succesvol zijn. Door de inzet ervan kan zeer snel een werkende procesinrichting worden neergezet, waardoor de aandacht kan gaan naar optimalisatie en verbetering. Op dit moment vinden in Nederland de eerste implementaties van S/4HANA plaats, waarvan drie in samenwerking met myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner. Op basis van haar ervaring deelt de organisatie een vijftal succesfactoren.

Lees meer

Zamro schakelt myBrand in voor innovatie e-commerce platform

11-10-2017

Zamro, online groothandel voor technische onderdelen en gereedschappen voor de professional, legt implementatie, hosting en beheer van de SAP S/4 HANA-omgeving in handen van myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner. Zamro maakt vanaf haar start een jaar geleden een forse groei door. Een ijzersterk technisch fundament is hierbij van cruciaal belang. De organisatie heeft als ambitie om binnen vijf jaar een Pan-Europese speler binnen MRO en e-commerce te zijn. Op dit moment is Zamro actief in Nederland, België en Duitsland.

Lees meer

Helft zakelijke beslissers vindt vertrouwen belangrijker dan prijs

06-10-2017

Vertrouwen binnen een zakenrelatie wordt zeer belangrijk gevonden. Maar liefst 49 procent van de zakelijke beslissers in Nederland vindt het zelfs belangrijker dan prijs. Door 32 procent wordt vertrouwen boven levertijd geplaatst, 26 procent verkiest het boven innovatie en 21 procent geeft zelfs aan vertrouwen boven kwaliteit te plaatsen. Gebrek aan vertrouwen is voor 85 procent van C-level dan ook een reden om een zakenrelatie te beëindigen. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek onder ruim 500 zakelijke beslissers van myBrand.

Lees meer

Verwachtingen connect to innovate zijn hooggespannen

11-09-2017

VNSG slaat handen ineen met SAP en transformeert het VNSG Congres naar connect to innovate.
Op 3 en 4 oktober 2017 vindt connect to innovate plaats, het belooft een bijzonder kennisevent te worden. Met het veelzijdige en interactieve Business en IT-programma worden de bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd over de thema’s digitale transformatie en innovatie. Organisaties als FrieslandCampina, Cargill, Alliander, Nationale-Nederlanden, NS, Action, TomTom, Stork en Louwman rekenen zich al tot de bezoekers. Rob van der Marck, directeur van de VNSG, en bestuurslid Seger Theuns, lichten toe hoe zij de hooggespannen verwachtingen willen overtreffen.

Lees meer

Coop zet belangrijke technologische stap met SAP HANA en CAR

11-07-2017

Coop heeft de implementatie van SAP HANA en CAR succesvol afgerond. De snel groeiende supermarktketen met 260 winkels heeft hiermee een belangrijke technologische stap gemaakt en een solide basis gelegd voor verdere groei en innovaties. Coop profiteert voortaan van een snellere performance en real time (voorraad- en verkoop)sturingsinformatie. Met de SAP Run Live Truck, waarin SAP-consultants de nieuwe technologie inzetten voor interessante prototypes, is de afsluiting van het project luister bijgezet en een start gemaakt met concrete nieuwe apps voor de winkels.

Lees meer

myBrand behaalt wederom 100 procent Outsourcing Recommendation Score Giarte

30-06-2017

myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, behaalt voor het derde jaar op rij 100 procent Outsourcing Recommendation Score in het Outsourcing Performance onderzoek 2017 van Giarte, onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van IT-dienstverlening en -outsourcing. Dit betekent dat klanten die deelnamen aan het onderzoek myBrand unaniem zouden aanbevelen. Het onderzoeksbureau publiceert jaarlijks de grootste benchmarkstudie over de ervaringen van Nederlandse klantorganisaties met hun IT-serviceproviders.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×