Het laatste nieuws rondom SAP consultancy, SAP beheer, Hosting en SAP-implementatie

Theuns leert dagelijks van Conclusion-overname

19-04-2019

Seger Theuns werkt al ruim 24 jaar in de ict-sector. Zo begon het: Met slechts twee jaar werkervaring stapt hij op het vliegtuig naar de Verenigde Staten, om daar een zuster-tak van zijn werkgever op te richten. Na een korte sabbatical stapt hij over naar myBrand, waar hij doorgroeit tot algemeen directeur. In 2018 wordt dat bedrijf gekocht door Conclusion. Een overnametraject waar hij nog steeds dagelijks van leert.

Lees meer

Marcel Antons benoemd tot directeur strategie en innovatie bij myBrand

04-04-2019

Marcel Antons (42) is door SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand aangesteld als directeur strategie en innovatie. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor het realiseren van de myBrand-strategie door proposities te ontwikkelen en het kennisbedrijf verder uit te bouwen. Om dit te realiseren gaat Antons onder andere aan de slag met het uitrollen van een nieuw innovatieproces binnen de organisatie, zodat er een kortere time-to-market ontstaat.

Lees meer

Conclusion helpt Eneco naar de cloud voor duurzame energie in heel Europa

18-03-2019

Energieleverancier Eneco migreerde in de zomer van 2018 zijn SAP-omgeving naar Microsoft Azure. In zeven weken tijd werd 17,5 terabyte aan data overgezet naar de public cloud. Computable spreekt twee betrokkenen over het project. Lead-architect voor het Eneco-project namens ict-dienstverlener Conclusion, Maximilian Ebenhoch, en manager business en technology van Eneco, Sander van Steenis, verantwoordelijk voor het SAP-landschap van het energiebedrijf, zitten begin maart 2019 aan een tafel in het hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam.

Lees meer

Go cloud or go home!

06-02-2019

Op TechEd regende het al mededelingen over de samenwerking tussen SAP en Microsoft Azure die zich steeds verder uitbreidt. Ook het laatste nieuws dat SAP al zijn eigen mission critical systemen onderbrengt bij Azure (zie hier) maakt één ding heel duidelijk: het sterke partnership tussen SAP en Microsoft is alleen nog meer verder groeiende.

Lees meer

myBrand neemt Nextmoves over en versterkt positie op SAP-markt

30-01-2019

SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand, onderdeel van Conclusion, heeft Nextmoves overgenomen. Nextmoves is specialist op het gebied van HR-oplossingen op basis van SAP HCM en SuccessFactors. Door deze stap voegt myBrand strategische HR-expertise toe aan haar portfolio, waardoor zij haar klanten nog beter kan ondersteunen in de digitale transformatie. De bundeling van krachten past binnen de gedeelde ambitie van myBrand en Conclusion om de leidende én best gewaardeerde dienstverlener op het gebied van SAP te zijn.

Lees meer

BTW laag tarief aanpassing van 6% naar 9% per 1 januari 2019

30-10-2018

Zoals inmiddels bij iedereen bekend heeft het kabinet aangegeven een wijziging door te willen voeren in het lager BTW tarief. Deze wijziging van 6 naar 9% is nog niet definitief goedgekeurd (d.d. 10.10.2018), maar er is een grote kans dat per 1 januari 2019 heel Nederland, en dus ook uw bedrijf, geconfronteerd wordt met een nieuw laag BTW tarief.

Lees meer
Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×