SAP Analytics Cloud add-in voor Microsoft Office [BETA]

SAP ERP Office add on

De laatste update voor SAP Analytics Cloud bevat ook de volgende generatie SAP’s Microsoft Office-extensie: SAP Analytics Cloud, add-in voor Microsoft Office. In de herfst beginnen we met met een BETA-versie.

Deze invoegtoepassing biedt een integratie van SAP Analytics Cloud met de webgebaseerde optie en de desktopgebaseerde optie van Microsoft Excel. Je kan nu de volledige flexibiliteit gebruiken om native SAP Analytics Cloud-modellen verder te analyseren in combinatie met Microsoft Office Excel 365.

SAP Microsoft office add onDe SAP Analytics Cloud invoegtoepassing voor Microsoft Office biedt klanten een gloednieuwe Microsoft Office-ervaring en biedt nauwe integratie met SAP Analytics Cloud, waardoor je de vrijheid hebt om informatie uit SAP Analytics Cloud-modellen in elke Microsoft Office-versie te delen en te dobbelen.

SAP MS office add onDe nieuwe invoegtoepassing is rechtstreeks toegankelijk vanuit de Microsoft Store als een applicatie en is geschikt voor alle SAP Analytics Cloud-klanten die op zoek zijn naar flexibiliteit en flexibiliteit met betrekking tot de implementatie, omdat er geen installatie of installatie vereist is. Het is ook klaar voor gebruik met meerdere apparaten. SAP Analytics Cloud, invoegtoepassing voor Microsoft Office wordt ondersteund op elk Windows- of Apple-apparaat.

Microsoft office SAP add in 2020

In de bètaversie kun je de gegevens in de webgebaseerde browserversie van Microsoft Excel gebruiken, met behulp van draaigegevenservaring, filteren, navigeren door de gegevens op het kruistabblad, leden selecteren en hiërarchieën uitbreiden met de nieuwste bijgewerkte gegevens die zijn opgeslagen in SAP Analytics Cloud.

Enkele belangrijke vereisten om te overwegen:
– Al uw modellen in SAP Analytics Cloud moeten gebaseerd zijn op verkregen gegevens voor de bètafase;
– SAP Analytics Cloud moet een Cloud Foundry-implementatie hebben;
– Zorg ervoor dat je toegang hebt tot de Microsoft Store en dat je invoegtoepassingen kunt downloaden;
– Je moet ook een Microsoft Office 365-licentie hebben.