Op ieder moment van de dag inzicht

Any time, any place, any device

Tools_08_SAP Fiori UI5

HTML5-Applicaties: De vrijheid om te kiezen

Gebruikers willen op elk moment van de dag gegevens kunnen inzien en bewerken; ongeacht het device dat ze op dat ogenblik gebruiken. Waar traditionele (native) applicaties je binden aan het apparaat waar ze voor ontwikkeld zijn, geven HTML5-applicaties je de vrijheid om zelf te bepalen waar je de applicatie gebruikt. Ze werken in elke moderne browser, of het nu een telefoon, tablet, of desktop-computer is. Met responsive design als uitgangspunt kun je op elk apparaat een geoptimaliseerde gebruikerservaring garanderen.

  SAP Fiori: Een centrale launchpad

  Veiligheid op het web is belangrijk. Alleen wie de juiste rechten heeft, krijgt toegang tot een applicatie of bepaalde transacties daarin. SAP heeft daarvoor de Fiori portal of Launchpad ontwikkeld: via de gebruikelijke SAP credentials krijgt de gebruiker toegang. En afhankelijk van zijn rol ziet hij vervolgens de applicaties die voor hem relevant zijn.

  SAP Fiori apps: Kant-en-klare oplossingen

  Voor de meest gebruikte transacties biedt SAP een groot aantal kant-en-klare applicaties aan. Ze zijn klaar voor gebruik, maar kunnen waar nodig worden uitgebreid (extended) om ze beter in te passen in jouw use-case. Door de standaard (met SAPUI5) op een verantwoorde manier uit te breiden maken we direct gebruik van updates die SAP op de originele applicatie doorvoert. Voor jou betekent dat, dat een applicatie sneller in de handen van jouw gebruikers komt, en eenvoudiger te beheren is.

  SAPUI5: Gepersonaliseerde applicaties

  Niet voor elke transactie of toepassing is een standaard Fiori scenario beschikbaar. In dat geval ontwikkelen we een persoonlijke applicatie die precies past bij wat jij nodig hebt. Op basis van SAPUI5 en met de ontwikkeltools die SAP ter beschikking stelt, kunnen (maatwerk) transacties worden omgezet naar Fiori-applicaties die vanuit elke (moderne) browser gebruikt kunnen worden.

  Gebruiker-gericht ontwikkelen

  Applicaties ontwikkelen die passen bij jou en jouw gebruikers

  Zorgen dat applicaties ook echt gebruikt worden

  Design Thinking toepassen om bottlenecks te overkomen

  Bouwinvest Logo
  Jacco Tool Senior Business Process Analyst Bouwinvest
  “De keuze voor myBrand is voor ons van grote toegevoegde waarde. Ze hebben vanaf het eerste gesprek meegedacht waar hun toegevoegde waarde zit voor Bouwinvest.”
  Coop
  Herco Boer Financieel Directeur Coop
  “Bij Coop is ook de samenwerking met myBrand Coöperatief”
  Boskalis
  Emiel Bogaarts IT Service Manager ERP Services Boskalis
  “Boskalis creëert met partner myBrand nieuwe horizons. Ik voel me door myBrand ontzorgd!”

  Implementeren, beheren & innoveren van SAP systemen

  Jouw organisatie wil zich richten op ontwikkelingen die het onderscheidend vermogen vergroten. Ontzorging op het gebied van het onderhouden en innoveren van je SAP oplossingen biedt jou de tijd om de afstemming tussen Business en IT naar een volgend niveau te tillen.

  Meer

  Stel je vraag aan een SAP specialist

  Je maakt gebruik van een verouderde browser!

  Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

  ×