Werken bij myBrand

Word onderdeel van een team dat SAP consultancy, SAP beheer, hosting en SAP implementatie naar het volgende niveau tilt

Dud

Leuk om kennis te maken!

Mijn naam is Bjorn en graag geef ik je een indruk van mijn altijd weer enerverende werkweek, zodat je je een beeld kunt vormen over een toekomst binnen myBrand.

Momenteel werk ik met veel plezier als consultant bij myBrand. Naast mijn functie als SAP Netweaver Portal/Fiori specialist heb ik ook rollen als myCoach en presales consultant binnen myBrand. Ontdek in onderstaand verhaal hoe deze functie en die rollen terugkomen binnen mijn werkzaamheden. Scroll naar beneden om mijn werkweek te bekijken.

  Direct naar vacatures

  Maandag

  Vandaag pak ik de motor om naar onze vestiging in Amstelveen te gaan. Hier heb ik een afspraak met relatiemanager Marco. Vanuit mijn presales rol ronden we samen een mooi voorstel voor een opdrachtgever af. Altijd weer een leuke uitdaging! Spannend, vrijdag horen we meer! Na een gezamenlijke lunch ga ik naar één van mijn opdrachtgevers. Wil je weten hoe het is om bij onze opdrachtgever te werken?

  Mijn collega Peter vertelt graag over zijn project!

   Peter over zijn rol in het projectteam
   Mb 7336

   Dinsdag

   Vandaag werken we met het projectteam aan de livegang van een SAP Portal systeem. Met de inzet van verschillende collega’s is alles perfect onder controle.

   Rond 17 uur sluit ik de dag af om richting Alkmaar te gaan. Om het hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen ga ik vanavond windsurfen. Dit is voor mij altijd een fijne ontspanning.

    Mb Proof 7270

    Woensdag

    Na een actieve ochtend bij een opdrachtgever vertrek ik richting onze vestiging in Geertruidenberg. Hier heb ik een gesprek met mijn coachee Abdel vanuit mijn rol als myCoach, waarbij ik mijn collega’s help te excelleren op het gebied van dienstbeleving en persoonlijke ontwikkeling.

    Meer weten? Mijn collega Marijke vertelt hier graag meer over, ook zij is myCoach.

     Marijke over haar rol als myCoach
     Mb Proof 7302

     Donderdag

     Vandaag een dag voor mijn persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Binnen myBrand wordt veel aandacht besteed aan het op peil houden en verder uitbreiden van kennis en competenties. Vandaag focus op een cursus die ik volg.

     Vanavond komen we samen met het kennisteam Development & Integratie waar ik een actieve bijdrage aan lever door goed voorbereid nieuwe updates toe te lichten. Meer weten over onze kennisteams? Lees het verhaal van Eelco.

      Eelco over zijn rol als kennisleider
      Mb Proof 7192

      Vrijdag

      Mijn dag begint met een overleg met collega’s in Geertruidenberg en Apeldoorn. Dankzij online vergaderen is dit altijd een efficiënt overleg.

      Om 11 uur gaat de telefoon. Goed nieuws: de opdracht is binnen! Aan het einde van de dag gaan we uiteraard proosten op dit behaalde succes.

      Maar eigenlijk proosten we elke vrijdagmiddag wel even op een succesvolle week!

       Mb Proof 7409

       myBrand past bij mij!

       Wanneer ik op mijn werk terug kijk, geeft mij dit elke week weer een goed gevoel. Ik word betrokken bij verschillende processen binnen myBrand. Hierdoor is mijn werk gevarieerd en kan ik waarde toevoegen. Zowel intern als extern streven we altijd naar een lange termijn relatie. Dit maakt myBrand voor mij een geschikte en leuke werkomgeving. Ik word uitgedaagd verantwoordelijkheid te nemen om mijn competenties te verbeteren en nog beter te worden in wat ik doe.

       myBrand past bij mij!

        Wij bieden

        myBrand staat voor samenwerken met ervaren collega’s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring. myBrand biedt alle ruimte aan groei en ontwikkeling. Naast inhoudelijke kennisontwikkeling is er veel aandacht voor coaching en mentorship, zodat jij als consultant een onderscheidende dienstbeleving kunt creëren bij onze klanten. Uiteraard bieden wij een passend arbeidsvoorwaardenpakket.

        Wij zoeken jou

        Wil jij onderdeel zijn van het succes van myBrand? Ben jij die ervaren SAP professional die waarde toe kan voegen aan myBrand? Dan maken wij graag kennis met jou! Dankzij onze groei en geïntegreerde dienstverlening staan wij open voor een breed scala aan expertises. Open sollicitaties zijn altijd meer dan welkom. Maar ook kan je gericht solliciteren op onze openstaande vacatures.

         Vacatures
         Je maakt gebruik van een verouderde browser!

         Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

         ×