Dat myBrand als werkgever budget en tijd vrijmaakt voor de kennisteams kan ik heel erg waarderen en het maakt me trots dat ik voor myBrand werk!

Eelco Klein

Mijn rol als kennisleider

Het ontwikkelen en delen van kennis is van strategisch belang voor myBrand en draagt ook bij aan de groei van ons als professionals. Om dit te kunnen realiseren heeft myBrand kennisteams opgericht. Een kennisteam is een groep consultants die met elkaar verbonden zijn vanuit een bepaalde branche, een kennisgebied of een discipline. myBrand kent momenteel de volgende kennisteams: Basis Consultancy, Development & Integratie, Sales/Marketing/Service, Retail, Inkoop/Productie/ Voorraadbeheer, Analytics, HCM, Finance/Projecten/RE, Kwaliteit & Testen en Project Management.

Destijds ben ik gevraagd om samen met een andere collega de rol van kennisleider te vervullen voor het kennisteam Basis Consultancy. Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Ik vind het ongelooflijk leuk en uitdagend om deze rol te mogen vervullen en samen met mijn collega’s bezig te zijn met het ontwikkelen en delen van kennis op het gebied van Basis Consultancy. Ik kan hierdoor mijn passie voor mijn vak inzetten. Hiervoor is ondernemerschap nodig. Dagelijks stimuleer ik mijn collega’s tot het maximale op het gebied van kennisontwikkeling. Dit doen we in teamverband maar ook kijk ik naar de groei van de individuele collega. Samen kijken we welke opleidingen relevant zijn en hoe kennisdeling meer tot uiting kan komen.

Tevens organiseer ik kwartaalmeetings waarbij ontwikkelingen in de markt besproken worden en kennisdeling een belangrijk agendapunt is (en natuurlijk genieten we van een gezellig hapje en drankje!). Avonden waarbij iedereen met een goede dosis energie huiswaarts keert.

Inmiddels vervul ik deze rol al geruime tijd met veel plezier en hebben we met elkaar mooie resultaten neergezet. Op deze manier kunnen en zullen we ons blijven onderscheiden binnen de SAP markt en blijven we als individu specialist in ons vak. Dat myBrand als werkgever budget en tijd vrijmaakt voor de kennisteams kan ik heel erg waarderen en het maakt me trots dat ik voor myBrand werk!


Eelco Kums

    Je maakt gebruik van een verouderde browser!

    Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

    ×