Als myCoach ben je voor de collega’s een luisterend oor, een klankbord, een spiegel, een inspiratiebron en een sparringpartner.

Mb Proof 7084

Mijn rol als myCoach

Naast inhoudelijk een goede SAP consultant zijn is het ook van belang voor een excellente dienstbeleving te gaan. Dit resulteert in een duurzame relatie, iets wat vanuit myBrand zeker wordt nagestreefd. Wij richten ons daarom op jouw sterke punten die we graag nog verder ontwikkelen. Zo weet jij als consultant uit te blinken en werk je met positieve energie en in volle kracht. We gaan niet voor middelmatigheid maar voor excellente prestaties! Niet voor tevreden medewerkers, maar voor bevlogen medewerkers!

Hierin mag ik als myCoach een rol spelen. Samen zorgen wij dat jij uitblinkt en vanuit je flow bezig bent! Iedereen die bij myBrand werkt, krijgt een myCoach toegewezen. Op dit moment zijn er 17 myCoaches actief, waarvan ik er dus ook 1 ben. Deze myCoach wordt speciaal opgeleid. In eerste instantie ben je dus een coachee, maar ook jij kunt in aanmerking komen voor de rol van myCoach wanneer je dat aanspreekt! Als myCoach ben je voor de collega’s een luisterend oor, een klankbord, een spiegel, een inspiratiebron en een sparringpartner.

Naast de gebruikelijke gesprekken waarbij we bespreken hoe het met jou gaat, werken we ook aan jouw persoonlijke groei waarbij we vooral focus hebben op attitude, vaardigheden en binding.

Marijke Aling-Resowodjojo

    Je maakt gebruik van een verouderde browser!

    Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

    ×