Het in teamverband werken naar een deadline levert waardevolle momenten en ook contacten op

Peter Kennis

Mijn project bij Heijmans

Als ik deel uitmaak van een projectteam ben ik volledig in mijn element. De dynamiek van een project met een go-live datum geeft me elke keer weer energie. Het in teamverband werken naar een deadline levert waardevolle momenten en ook contacten op, en daarnaast natuurlijk ook een schat aan business kennis, die je vervolgens kunt inbrengen bij een volgende opdracht.


Bij Heijmans ben ik ingezet als conversieverantwoordelijke binnen het SAP@Heijmans programma. Deze SAP implementatie zorgt voor een eenduidige manier van werken vanuit een integraal SAP systeem voor alle bedrijfsonderdelen. Veel overleg met “de business” en de projectmedewerkers is noodzakelijk om de bestaande data uit allerlei verschillende systemen naar de nieuwe SAP omgeving te converteren. Ondanks dat ik mijn myBrand collega’s vaak minder zie dan mijn projectcollega’s kan ik altijd vertrouwen op hun hulp. De manier waarop ze meedenken bij vragen en de bereidheid die er is om mij te helpen, maakt me trots en straalt professionaliteit uit!

  Heijmans
  Heleen Herbert Commercieel Directeur Heijmans
  “De samenwerking tussen onze mensen en myBrand verliep prettig en gelijkwaardig. myBranders hebben veel expertise in huis, maar spreken ook de taal van onze business.”
  Heijmans
  Hendrik-Jan Smaal Chief Information Officer Heijmans
  “Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en solide SAP services.”
  Je maakt gebruik van een verouderde browser!

  Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

  ×