Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en de markt is steeds veeleisender als het gaat om de snelheid en het gemak waarmee informatie wordt uitgewisseld. Het is dan ook belangrijk om snel in te springen op nieuwe trends, om competitief te blijven.

Ook SAP gebruikende organisaties zien een aantal trends die samengevat kunnen worden als “The Connected Enterprise”. Er is een verschuiving van ‘best-of-suite’ naar ‘best-of-breed’, er vindt steeds meer elektronische uitwisseling van gegevens plaats met klanten, leveranciers, burgers en medewerkers. De public cloud is ook voor SAP volop in ontwikkeling en Internet of Things is sterk in opkomst. Dit vraagt om robuuste middleware oplossing die gegevensuitwisseling beheersbaar maakt.

Als SAP dienstverlener biedt myBrand haar klanten ondersteuning op het gebied van SAP middleware (SAP Process Orchestration, SAP Cloud Integration) en heeft daarnaast gekozen voor Boomi als middleware oplossing. Het myBrand kennisteam ‘Integratie’ is over de drie vestigingen van myBrand georganiseerd, zo worden de kennisdeling en -borging centraal georganiseerd. Consultants van het kennisteam hebben regelmatig contact met de experts van SAP en Boomi om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en deze te delen met de andere consultants. Ook nemen ze deel aan webinars en congressen van SAP en Boomi. myBrand adviseert haar klanten op het gebied van integratie architectuur en security, waarbij de toegevoegde waarde voor haar klanten het uitgangspunt is. Daarnaast voert myBrand implementaties uit en levert ze het aansluitende functioneel en technisch support. Momenteel heeft myBrand 40+ klanten waar dienstverlening op het gebied van integratie wordt geleverd, door 25+ integratie consultants.

Gartner iPaas SAP integration

Waar wil je meer over weten?