myBrand Conclusion Public Cloud

De vrijheid van any-premise software met de flexibiliteit en schaalbaarheid van de public cloud

Adviesgesprek aanvragen

Naar de public cloud

SAP applicaties vormen een essentieel onderdeel van jouw applicatielandschap. Je wilt alleen het beste en meest stabiele landschap voor jouw SAP-omgevingen, zodat deze robuust en onverstoord blijven functioneren. Tegelijkertijd vraagt de veranderende wereld en de alsmaar snellere digitalisering om meer flexibiliteit, kortere time-to-market en experimentele ontwikkeling van nieuwe concepten.

Hoe zorg je ervoor dat je de stabiliteit en robuustheid combineert met flexibiliteit en schaalbaarheid? SAP in de public cloud, met de visie van myBrand Conclusion is het antwoord. Breng een SAP-omgeving naar het volgende niveau met de public cloud en maak gebruik van alle mogelijkheden die de public cloud biedt.

Wanneer kies je voor Private of Public?

Een Nederlandse private cloud met korte lijntjes naar de cloudprovider. De public cloud met alle beloften van nog lagere kosten. Of een hybrid cloud, die ‘the best of both worlds’ combineert. Dat hangt maar helemaal af van de situatie. Deze whitepaper beschrijft de visie van myBrand Conclusion. Meer in dit whitepaper:

 • Wat de beste route is naar de cloud;
 • Private SAP-cloud: waar staan we momenteel?
 • Wat het volwassenheidsniveau van de public cloud is;
 • Of de public cloud de private cloud op termijn helemaal gaat vervangen.
Download Whitepaper

Public cloud oplossingen – Support

Er zijn verschillende aanbieders als het gaat om public cloud, denk aan Amazon (AWS), Google (GCP) en Microsoft (Azure). myBrand Conclusion biedt support aan op onder andere deze public cloud platformen. Door de ervaring die we binnen myBrand Conclusion hebben met onze eigen private cloud dienstverlening, weten we wat klanten belangrijk vinden. Beschikbaarheid , performance, schaalbaarheid, flexibiliteit, allemaal met als doel de continuïteit te borgen van jouw business. Ook feilloos beheer en, je wilt het niet, maar hebt het toch nodig, uitwijk naar een andere locatie in het slechtst denkbare scenario. En dit allemaal zonder ingewikkelde implementaties of lange downtime.

Voor onze klanten hebben we een specifieke architectuur oplossing ontwikkeld in de public cloud. myBrand Conclusion is hiermee in staat om een managed platform neer te zetten in de vorm van de myBrand Conclusion Public Cloud, waarbij veel voordelen van de myBrand Conclusion Private Cloud ook te behalen zijn in deze myBrand Conclusion Public Cloud. Denk daarbij aan storage-uitwijk en near-zero dataverlies. Een ander voordeel is dat de back-ups identiek worden ingericht als in de myBrand Conclusion Private Cloud. Denk daarbij aan back-ups in enkele seconden en restores in minuten.

De hostingoplossing in de public cloud is ontwikkeld met de volgende punten in gedachten:

 • Schaalbaarheid: een grote hoeveelheid SAP omgevingen van veel klanten moet eenvoudig en consistent kunnen worden beheerd;
 • Een grotere schaal betekent niet meer complexiteit;
 • Eenduidig beheer: onze consultants kunnen elke omgeving met dezelfde set documentatie beheren. Het maakt niet uit of een omgeving op de private of public cloud draait, de manier van beheren is hetzelfde.

Bij myBrand Conclusion ontzorgen we onze klanten van A tot Z, deployment, netwerk, Virtual Machines, Storage en natuurlijk SAP Technisch Applicatie Beheer.

Houd je het beheer van de public cloud liever (deels) in eigen hand? Geen probleem! Wij hebben ervaring met remote SAP Technisch Applicatie Beheer in verschillende public clouds. In overleg met onze klanten bepalen we waar de verantwoordelijkheden liggen, bij de klant, gezamenlijk of bij ons.

Eneco stapt over naar Microsoft Azure cloud

Op volle kracht naar een nieuwe digitale toekomst: Eneco stapt over naar de cloud om duurzame energie te leveren in heel Europa.

 • De grootste migratie tot nu toe.
 • In zeven weken tijd werd 17,5 terabyte aan data overgezet naar de public cloud. 
 • In samenwerking met Conclusion.
Lees verder Download case study

Voordelen public cloud

 • Right sizing en snoozing binnen jouw landschap en alleen betalen voor het daadwerkelijk gebruik;
 • Deploy nieuwe infrastructuur voor jouw SAP-omgevingen in enkele minuten;
 • Schaal de SLA’s voor jouw SAP-omgevingen naar wens per applicatie, van normaal tot mission critical;
 • Profiteer van het SAP en Microsoft partnership. Integreer SAP met bestaande Microsoft producten en diensten zoals O365, Azure AD en meer.

Aandachtspunten public cloud

 • Aanzetten gaat heel gemakkelijk. Uitzetten ook, maar denk je daar wel altijd aan? Goed management op het gebruik van resources is belangrijk;
 • Heb je hoge eisen v.w.b. beschikbaarheid en (near-zero) dataverlies? Geen probleem in de public cloud, maar let op de kosten.

Relevante verhalen

Nieuws

Cloudmigratie zet juiste koers voor optimale dienstverlening Compass Group

myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, migreert de SAP-omgeving van facilitair dienstverlener Compass Group Nederland naar de...

Lees meer

Kennis

De techniek achter een cloudvraagstuk: ben jij in control?

Dat er op dit moment een enorme verandering plaatsvindt op het gebied van SAP is...

Lees meer