SAP Analytics Cloud (SAC)

Profiteer van één enkele cloudoplossing voor analytics en haal het maximale uit Business Intelligence (BI), ondernemingsplanning en augmented analytics.

Data analytics voor betere resultaten

Zakelijk succes vereist volledige analyse van niet alleen maar Business Intelligence (BI), maar ook van voorspellende analyses en planning functionaliteiten ter ondersteuning van de te nemen strategische, operationele en tactische beslissingen. Het voorzien van deze informatie wordt ook wel Analytics genoemd. SAP Analytics Cloud (SAC) voorziet in al deze behoeftes.

Ontdek, analyseer, plan en voorspel

SAC integreert drie analysemogelijkheden van SAP (BI, Planning en Predictive) in één cloud oplossing. Ondanks dat SAC een cloud oplossing is, blijft de data waarover gerapporteerd wordt binnen de organisatie. SAC maakt dit mogelijk met behulp van live verbindingen om te voorkomen dat gegevens moeten worden geüpload naar de Cloud.

Rondetafelsessie

Business Intelligence op een hoger niveau

Een door onze BI experts ontwikkelt spel, kan jou ondersteunen in het snel en helder in kaart brengen van de informatiebehoefte binnen jouw organisatie. Speel het spel met meerdere personen binnen jouw organisatie.

Meer informatie

SAC bestaat uit drie pijlers

  • Business Intelligence biedt intuïtieve mogelijkheden voor het visualiseren van data, self-service analyses m.b.v. Smart Insight en het creëren van professionele dashboards via Analytics Designer.
  • Predictive geeft de mogelijkheid om voorspellende analyses uit te voeren op een dataset om zo nog beter in staat te stellen de juiste beslissingen te nemen.
  • Planning voorziet in behoefte op het gebied van financiële en personele planning. Ook hier kun je tal van analyses en visualisaties toepassen, waarbij de ‘Value Driver Tree’ wellicht het meest in het oog springt.

myBrand Conclusion adviseert en ondersteunt zowel in de aanschaf als het configureren van deze Cloud oplossing:

Gaat u voor een on-premise oplossing (data blijft in uw eigen omgeving) of kiest u toch voor de Cloud? Wij kijken graag samen met u welke oplossing het beste bij u past.

Recente verhalen

Events Kennis Klantverhalen Nieuws

Kennis

Partnerschap OutSystems: kwaliteit als gemeenschappelijke deler

2023 was een topjaar voor het partnerschap tussen myBrand Conclusion en OutSystems. myBrand Conclusion gehaalde...

Lees meer

Kennis

Toekomstbestendige salarisverwerking in de cloud met SAP EC Payroll

HR-afdelingen hebben te maken met steeds meer complexiteit en veranderingen. Dit geldt zeker voor grote...

Lees meer

Kennis

Op weg naar duurzaamheid: strategie, hardware en proces onder de loep

Een gemiddeld datacenter verbruikt drie megawattuur stroom per jaar. Dat gaat gepaard met een jaarlijkse...

Lees meer

Kennis

Samen sterk: Raoef over gezamenlijke en persoonlijke groei

Van businesstransformatie tot datagedrevenheid, en van softwareontwikkeling tot integratie. Zet ruim 25 bedrijven met een...

Lees meer

Klantverhalen

Boels zet strakke HR-organisatie neer met SAP SuccessFactors

Boels, gespecialiseerd in machineverhuur en specialistische verhuur, levert materieel, service en kennis met bijna 8.000...

Lees meer

Kennis

Duurzaamheid en de cloud: onze aanpak

Als aanbieder van de myBrand Conclusion Private Cloud vinden we het meer dan logisch om...

Lees meer