Boomi (Dell Technologies)

De zekerheid van een optimale integratieoplossing

Adviesgesprek aanvragen
HomeIntegratieBoomi (Dell Technologies)

Het groeiende belang van naadloze integratie

We onderkennen dat organisaties zelden volledig draaien op SAP. Er wordt door bedrijven veel vaker per proces en bedrijfsonderdeel gekeken wat de ‘best of breed’-oplossing is, waardoor de integratie tussen verschillende technologieplatformen een cruciaal onderdeel van het IT-landschap is geworden. De communicatie tussen verschillende platformen moet soepel verlopen.

Boomi is leverancier van een Integration Platform as a Service (IPaaS-)oplossing. De keuze om ons aanbod uit te breiden hangt samen met twee marktbewegingen. Allereerst kiezen organisaties steeds vaker voor ‘best of breed’-architecturen, waardoor er naast SAP nog meer technologieplatformen in gebruik zijn binnen bedrijven. Ten tweede wordt er steeds vaker gekozen voor een cloudstrategie, waardoor organisaties ook voor een SaaS-oplossing kiezen op integratiegebied

Een onafhankelijk platform

Als SAP-dienstverlener werken wij met de integratieplatformen van de softwareleverancier zelf, voornamelijk SAP Process Orchestration en SAP Cloud Platform. De uitbreiding op integratiegebied met het partnership met Boomi zorgt ervoor dat we nog beter kunnen voorzien in iedere unieke klantbehoefte. Per situatie kijken wij welke oplossing het best aansluit bij de architectuur en toekomstvisie van jouw organisatie en welk kostenplaatje het meest passend is. Op dit moment wordt het integratieplatform Boomi al succesvol bij ruim 10 klanten ingezet.