SAP Functioneel Support

Echte ontzorging met SAP Functioneel Support

Adviesgesprek aanvragen
HomeSAP dienstenSAP Functioneel Support

Één contactpersoon, de meest ervaren consultants, kennis van jouw bedrijf

De medewerkers van het myBrand Functioneel Support team zorgen ervoor dat SAP optimaal benut wordt ter ondersteuning van jouw bedrijfsprocessen. We doen dit samen, met of naast jouw eigen medewerkers. Met kennis van vrijwel elke SAP module en ervaring in vele bedrijfstakken blijft geen vraagstuk onbeantwoord. Een transparante dienst met één vast contactpersoon, de Klant Coördinator (KC).

  • De KC is de ambassadeur van myBrand bij de klant, en is de ambassadeur van de klant binnen myBrand
  • Hij/zij is voor de klant het (enige) aanspreekpunt en heeft alle mogelijkheden om voor jou de beste mensen aan het werk te zetten
  • Consultants kennen de klant, de organisatie, innovaties in de markt, en zijn daarmee de ideale sparringpartners voor zowel Business als IT

myBrand SAP Functioneel Support

De medewerkers van het myBrand Functioneel Support team zorgen ervoor dat SAP optimaal benut wordt ter ondersteuning van jouw bedrijfsprocessen.

De waarde van SAP Functioneel Support

SAP oplossingen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren

Met oplossingen van SAP optimaliseer je de bedrijfsvoering van jouw organisatie. Je hebt een geïntegreerde oplossing in handen die zorgt voor één versie van de waarheid over alle afdelingen heen. Het aanbod van verschillende SAP producten is groot en dit vraagt om het maken van de juiste keuzes. Wij helpen je om de bij jouw organisatie best passende oplossing te kiezen, te implementeren en te beheren.

Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service.

Hendrik-Jan Smaal | Chief Information Officer

Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service.

Hendrik-Jan Smaal | Chief Information Officer