Met een uitgebreide historie van meer dan 20 jaar HR kennis en ervaring binnen het SAP-domein heeft myBrand een prominente plaats verworven als HCM kennispartij. Maar myBrand is ook klaar voor de toekomst en omarmt daarmee de nieuwe SAP HR strategie “Human Experience Management (HXM)” volledig.

Het helpen transformeren van HR organisaties, waarbij bedrijfsdoelen gecombineerd worden met de individuele doelstellingen van de medewerkers, gericht op het realiseren van meetbare toegevoegde waarde, is ons primaire focusgebied. Door de myBrand HXM dienstverlening in te zetten binnen jouw organisatie dragen wij, op basis van onze uitgebreide ervaringen, huidige markttrends en markt leidende software, bij aan structurele bedrijfsoptimalisatie en -groei. Twijfel niet en neem contact op om samen met ons van gedachten te wisselen over de mogelijkheden die HXM biedt.

HR van 2020 naar 2030

Wij vinden het belangrijk dat er een waarheidsgetrouw beeld is van waar human resources anno nu om draait. Daarnaast zijn we benieuwd hoe de mensen van de werkvloer aankijken tegen trends en hoe ze verwachten dat hun vak ontwikkelt. Dat is precies wat we hebben onderzocht en wat je in deze rapportage kunt lezen.

  • Krijg inzicht in human resources anno nu
  • 300+ respondenten Nederlandse HR-professionals
  • Human resources in coronatijd
  • Verwachte human resources trends 2030
Download onderzoeksrapport

Waar wil je meer over weten?