Quality consultancy

Krijg inzicht in de volwassenheid van processen in de organisatie. Requirementsprocessen, testprocessen, business processen of de processen in de Agile of DevOps way of work. Quality consultancy geeft inzicht en helpt verbeteren.

Ontdek de oplossing

Wat is Quality consultancy?

Quality consultancy is de oplossing voor klanten voor advies vanuit myBrand Conclusion in specifieke vraagstukken of verbeterdoelstellingen op het gebied van kwaliteit. Voorbeelden zijn vraagstukken die inzicht geven in de volwassenheid van processen, relaties leggen tussen business- en IT-processen en de ondersteunende systemen en integraties. Ieder consultancy vraagstuk leidt tot een heldere aanbeveling die we samen met de klant oppakken om te verbeteren.

Met Quality consultancy heeft de klant de mogelijkheid om analyses, onderzoeken en coaching uit te laten voeren of adviezen in te winnen via ervaren QA consultants. De consultants hebben ervaringen op het gehele kwaliteitsvakgebied van zowel Business als IT en bekijken de opdrachten vanuit meerdere perspectieven om tot een objectief en onafhankelijk advies te komen. Daarnaast biedt Quality consultancy gecertificeerde Agile- en DevOps- coaches die de transitie naar de nieuwe way of work begeleiden en faciliteren zodat de beoogde waarde doelstellingen worden bereikt.

quality consultancy

Belangrijke functionaliteiten

Waarom Quality consultancy?

Kwaliteit in een project is belangrijk, maar het organisatiebreed borgen van kwaliteit, zodat elk toekomstig project hiervan profiteert is het doel van Quality consultancy. Inzicht krijgen in de processen, deze meetbaar maken en op basis daarvan continue verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld gaan over requirementsprocessen, testprocessen, voortbrengingsprocessen of de primaire business processen. Quality Solutions draagt bij aan het verhogen van de voorspelbaarheid en herhaalbaarheid van de processen, geeft inzicht in rollen en verantwoordelijkheden en bereikt hiermee samen met de klant een hogere mate van volwassenheid om continue kwaliteit te leveren.

Veel organisaties en projecten maken gebruik van een Agile of DevOps way of work. In de praktijk blijkt dat dit meer impact heeft op de organisatie, de teams en het project dan verwacht. Onze Agile- en DevOps- coaches begeleiden deze digitale transitie samen met de klant en het project om deze way of work een succes te maken.

quality consultancy

Voordelen voor jouw organisatie

Wat kan Quality consultancy jouw organisatie bieden?

Quality consultancy maakt de kwaliteit en volwassenheid van de processen inzichtelijk en helpt de kwaliteit te verbeteren naar een hogere volwassenheid. Dit borgt de kwaliteit niet allen voor een specifiek project, maar organisatiebreed en voor toekomstige projecten. Samen kijken we waar de behoefte en de waarde voor de klant ligt. Samen bepalen we welke expertise nodig is en stellen we de doelstellingen vast die wij met elkaar willen bereiken op het gebied van kwaliteit en de verbetering hiervan.

De inzet van de QA consultants voor verbeteropdrachten of coaching is een stap die snel inzicht geeft waar de klant staat, waar verbeterpunten liggen en welke activiteiten opgepakt moeten worden om te verbeteren en de nieuwe processen te borgen in de organisatie. Dit kan een grote verandering zijn voor de organisatie. Bij dit verandermanagement draagt Quality consultancy ook graag bij aan het bereiken van de doelstellingen.

SAP S/4HANA SAP SuccessFactors RISE with SAP Security & Privacy OutSystems

Recente verhalen

Events Kennis Klantverhalen Nieuws

Nieuws

NPROXX kiest myBrand Conclusion als partner voor overstap naar SAP S/4HANA Cloud Public Edition

NPROXX, toonaangevend leverancier van oplossingen voor waterstofopslag, is bezig met het verhuizen van de on-premise...

Lees meer

Klantverhalen

Succesvolle OutSystems-app CB Healthcare nu ook beschikbaar voor mobiel

CB Healthcare is specialist in logistiek voor health- en care-producten. De organisatie levert slimme, gebruiksvriendelijke...

Lees meer

Nieuws

Laagdrempelig kennismaken met SAP Signavio: myBrand Conclusion lanceert proof of value

Met trots kondigen we vandaag onze gestandaardiseerde proof of value aanpak rondom SAP Signavio aan....

Lees meer

Kennis

Partnerschap OutSystems: kwaliteit als gemeenschappelijke deler

2023 was een topjaar voor het partnerschap tussen myBrand Conclusion en OutSystems. myBrand Conclusion gehaalde...

Lees meer

Kennis

Toekomstbestendige salarisverwerking in de cloud met SAP EC Payroll

HR-afdelingen hebben te maken met steeds meer complexiteit en veranderingen. Dit geldt zeker voor grote...

Lees meer

Kennis

Op weg naar duurzaamheid: strategie, hardware en proces onder de loep

Een gemiddeld datacenter verbruikt drie megawattuur stroom per jaar. Dat gaat gepaard met een jaarlijkse...

Lees meer