SAP Business Technology Platform

Flexibele innovatie van bedrijfsprocessen in de cloud

Adviesgesprek aanvragen

Verbind cloud- en on-premise applicaties

Hybride landschappen vragen om een andere benadering van integratievraagstukken. SAP Business Technology Platform biedt een integratiesuite die het mogelijk maakt om processen en data zowel in cloud- als on-premise applicaties te verbinden. De SAP Integration Suite bevat verschillende capabilities om volledig in de integratiebehoefte te voorzien.

SAP Cloud Integration heeft kant-en-klare content voor verschillende integratiescenario’s en uiteraard is het ook mogelijk zelf scenario’s te ontwikkelen. Met Open Connectors zijn meer dan 200 connectoren beschikbaar om connectie op te zetten met veel verschillende bekende applicaties.

Voor Eneco was de overgang naar het SAP Business Technology Platform voor alle integraties met het SAP landschap de succesformule achter het in zeven weken tijd kunnen migreren van het totale SAP landschap naar de public cloud van Microsoft Azure.

Relevante verhalen

Kennis

10 Redenen waarom je nog vandaag een iPaaS nodig hebt

Je hebt er ongetwijfeld al wel over gehoord of gelezen: digital transformation. Om je klanten...

Lees meer

Kennis

SAP integratie ontmaskerd

Vaak wordt er gedacht dat je met een SAP integratie oplossing zoals Cloud Integration (CPI)...

Lees meer

Kennis Nieuws

myBrand breidt integratieaanbod uit met partnership Dell Boomi

Partnership verzekert klantorganisaties van een optimale integratieoplossingApeldoorn, 8 mei 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand heeft...

Lees meer