Taking Responsibility vormt de basis voor myBrand Conclusion

Klanttevredenheid en het leveren van de hoogste kwaliteit staan centraal

Adviesgesprek aanvragen

Droom, missie & visie

myBrand Conclusion is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. We realiseren deze droom door het aangaan van lange termijn relaties met zowel klanten als medewerkers en het bieden van een daadwerkelijk geïntegreerde SAP-dienstverlening met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De visie van myBrand Conclusion op SAP Beheer is vooruitdenken in solide en waar mogelijk innovatieve oplossingen en anticiperen op potentiële risicosituaties.

Sinds 2018 maakt myBrand Conclusion onderdeel uit van het Conclusion ecosysteem.

De Giarte IT Experience Benchmarks van de afgelopen jaren bevestigen dat wij succesvol zijn in het realiseren van onze droom. myBrand Conclusion realiseert als enige SAP-dienstverlener consequent een hoge tevredenheid bij haar klanten.

Onze mensen

De gemiddelde 8 vanuit de klant kwartaalevaluaties en de externe bevestiging vanuit het Giarte Outsourcing Performance onderzoek, bevestigen de goede relatie die wij hebben ontwikkeld met onze klanten in de afgelopen 15 jaar.

Maar hoe bereiken wij dit? Hier ligt ‘Taking Responsibility’ aan ten grondslag. Geen marketingkreet, maar onderdeel van ons DNA. Waarom ‘Taking Responsibility’ zo belangrijk is voor ons en onze klanten? Onze collega’s en klanten vertellen hier graag meer over middels de 5 verantwoordelijkheden van myBrand Conclusion.

Lees meer

Consultant of the Future

Tijden veranderen, bedrijven veranderen en softwareoplossingen veranderen. Consultants veranderen mee.

Meer informatie

Kwaliteit van dienstbeleving

Kwaliteit van dienstbeleving wordt primair geborgd door de combinatie van cultuur & professionals. Ieder kwartaal wordt bij elke klant de klanttevredenheid gemeten, waarbij vooral wordt ingezoomd op dienstbeleving. Dat afgesproken servicelevels op orde zijn vinden wij een vanzelfsprekendheid, myBrand Conclusion realiseert zonder uitzondering haar SLA afspraken.

Klanttevredenheid wordt sinds 2015 ook extern gemeten vanuit de Giarte IT Xperience Monitor (ITX). Daarnaast wordt externe validatie geboden door diverse certificeringen vanuit SAP SE (Hosting, Application Management, Infrastructure, Cloud, HANA & DevOps), de ISAE3402 (type II) verklaring en de ISO27001 certificering (met de nadruk op security). Alle genoemde certificeringen worden periodiek geauditeerd, zowel intern als extern.

Kennisbedrijf

myBrand Conclusion is een kennisintensieve organisatie. Het ontwikkelingstempo in ons ecosysteem ligt enorm hoog en wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid – naar zowel klanten als medewerkers – om dit tempo te volgen. Dit stelt ons in staat om klanten te voorzien van relevante, toepasbare informatie en inspireert medewerkers doordat deze zich kunnen ontwikkelen.

Een en ander hebben we gerealiseerd door gestalte te geven aan het myBrand Conclusion kennisbedrijf dat bestaat uit meer dan 10 kennisteams. De kennisteams ontwikkelen en delen kennis, al dan niet aan de hand van formele opleidingen en passen deze vervolgens toe in praktijkcases, vaak in een co-innovatie model met een klant.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

myBrand Conclusion is een onderneming die acteert op basis van integriteit en hierbij hoort het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. myBrand Conclusion’s acteren in dit kader is onderwerp van een bewust & continue verbeteringsproces, dat wordt gestimuleerd door onze klanten en medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat wij streven naar zowel winst als naar positieve effecten voor het milieu en de mensen binnen en buiten de onderneming. Daarmee is het “Triple P” concept omarmd dat uitgaat van drie pijlers: Profit, People & Planet.

Recente verhalen

Events Kennis Klantverhalen Nieuws

Nieuws

NPROXX kiest myBrand Conclusion als partner voor overstap naar SAP S/4HANA Cloud Public Edition

NPROXX, toonaangevend leverancier van oplossingen voor waterstofopslag, is bezig met het verhuizen van de on-premise...

Lees meer

Klantverhalen

Succesvolle OutSystems-app CB Healthcare nu ook beschikbaar voor mobiel

CB Healthcare is specialist in logistiek voor health- en care-producten. De organisatie levert slimme, gebruiksvriendelijke...

Lees meer

Nieuws

Laagdrempelig kennismaken met SAP Signavio: myBrand Conclusion lanceert proof of value

Met trots kondigen we vandaag onze gestandaardiseerde proof of value aanpak rondom SAP Signavio aan....

Lees meer

Kennis

Partnerschap OutSystems: kwaliteit als gemeenschappelijke deler

2023 was een topjaar voor het partnerschap tussen myBrand Conclusion en OutSystems. myBrand Conclusion gehaalde...

Lees meer

Kennis

Toekomstbestendige salarisverwerking in de cloud met SAP EC Payroll

HR-afdelingen hebben te maken met steeds meer complexiteit en veranderingen. Dit geldt zeker voor grote...

Lees meer

Kennis

Op weg naar duurzaamheid: strategie, hardware en proces onder de loep

Een gemiddeld datacenter verbruikt drie megawattuur stroom per jaar. Dat gaat gepaard met een jaarlijkse...

Lees meer