SAP S/4HANA

SAP S/4HANA

myBrand Conclusion neemt je mee op S/4HANA Expeditie

Adviesgesprek aanvragen

Wat moet je weten over SAP S/4HANA?

In 2027 is het zover: SAP ECC zal niet langer worden ondersteund. Hoe voorkom je dat jouw organisatie op dat moment buitenspel komt te staan? In de ideale situatie is jouw organisatie stabiel, maar tegelijk zo flexibel en wendbaar dat je mee kunt met marktontwikkelingen en innovatieve technologie. Of beter nog: zodat je de koploper wordt in de innovatierace.

S/4HANA vormt de basis om dit te realiseren. Tijd dus om de core over te brengen naar S/4HANA. Dat betekent niet dat je nu overhaast alle acties in gang moet zetten. Integendeel. Gebruik de komende periode om je voor te bereiden op de toekomst, zodat het systeem én de medewerkers klaar zijn voor de overstap. Zorg er in de tussentijd ook voor dat het jaar 2027 niet de enige reden is om de overstap te maken, maar zorg voor een onderbouwde business case.

Lees verder

Bepaal jouw weg naar S/4HANA met de Discovery Scan

Met de S/4HANA Discovery Scan bepaal je of S/4HANA iets voor jouw organisatie is. En zo ja, welke vorm van transitie passend is. Het gaat bij deze scan om de voorbereidingen, nog niet om de daadwerkelijke expeditie, oftewel: de implementatie, transformatie of conversie. De situatie wordt in kaart gebracht in vier stappen.

Lees verder
S4HANA Finance

Keuze voor S/4HANA Cloud of On-premise?

Omdat de kennis over de verschillende cloudoplossingen lang niet altijd aanwezig is binnen organisaties, staat myBrand Conclusion altijd eerst stil bij de vraag: waarom wil je als organisatie naar de (public) cloud? Want ondanks dat er voordelen zijn, zoals flexibiliteit en schaalbaarheid, zit er ook een stuk complexiteit in techniek en organisatie aan verbonden waar de meeste bedrijven geen weet van hebben. Zijn er gegronde redenen om naar de (public) cloud over te stappen en is een organisatie bereid om de (indien aanwezige) nadelen te accepteren, dan kan een klant de volledige ondersteuning van myBrand Conclusion verwachten.

Ervaar S/4HANA zelf (Simulation Game)

Wil jij met je collega’s een echt SAP S/4HANA-systeem gebruiken om op spelende wijze S/4HANA zelf te ervaren? Samen met jouw organisatie organiseren we op locatie een simulatie game. Tijdens deze game run je samen met je team je eigen bedrijf hands-on in een S/4HANA systeem. Zo ervaar je S/4HANA zelf, zonder dat je SAP ervaring of kennis nodig hebt!

Meer informatie

Relevante verhalen

Kennis

Bepaal jouw weg naar S/4HANA met de Discovery Scan

De maatschappij, en daarmee het bedrijfsleven, digitaliseert en nieuwe technologieën hebben grote impact. Dit zorgt...

Lees meer

Kennis

Agile datamigratie in een SAP S/4HANA implementatie

To Scrum or not to Scrum? SAP heeft met de Activate methodiek het Agile werken...

Lees meer

SAP S/4HANA

De S/4HANA planningsrevolutie: maak nachtelijke planningruns verleden tijd

SAP MRP (Material Requirement Planning), je bent er wellicht bekend mee. In dat geval ben...

Lees meer