SAP S/4HANA

myBrand neemt je mee op S/4HANA Expeditie

Adviesgesprek aanvragen

Wat moet je weten over SAP S/4HANA?

In 2025 is het zover: SAP ECC zal niet langer worden ondersteund. Hoe voorkom je dat jouw organisatie op dat moment buitenspel komt te staan? In de ideale situatie is jouw organisatie stabiel, maar tegelijk zo flexibel en wendbaar dat je mee kunt met marktontwikkelingen en innovatieve technologie. Of beter nog: zodat je de koploper wordt in de innovatierace.

S/4HANA vormt de basis om dit te realiseren. Tijd dus om de core over te brengen naar S/4HANA. Dat betekent niet dat je nu overhaast alle acties in gang moet zetten. Integendeel. Gebruik de komende periode om je voor te bereiden op de toekomst, zodat het systeem én de medewerkers klaar zijn voor de overstap. Zorg er in de tussentijd ook voor dat het jaar 2025 niet de enige reden is om de overstap te maken, maar zorg voor een onderbouwde business case.

Lees verder

Bepaal jouw weg naar S/4HANA met de Discovery Scan

Met de S/4HANA Discovery Scan bepaal je of S/4HANA iets voor jouw organisatie is. En zo ja, welke vorm van transitie passend is. Het gaat bij deze scan om de voorbereidingen, nog niet om de daadwerkelijke expeditie, oftewel: de implementatie, transformatie of conversie. De situatie wordt in kaart gebracht in vier stappen.

lees verder
S4HANA Finance

Keuze voor S/4HANA Cloud of On-premise?

Omdat de kennis over de verschillende cloudoplossingen lang niet altijd aanwezig is binnen organisaties, staat myBrand altijd eerst stil bij de vraag: waarom wil je als organisatie naar de (public) cloud? Want ondanks dat er voordelen zijn, zoals flexibiliteit en schaalbaarheid, zit er ook een stuk complexiteit in techniek en organisatie aan verbonden waar de meeste bedrijven geen weet van hebben. Zijn er gegronde redenen om naar de (public) cloud over te stappen en is een organisatie bereid om de (indien aanwezige) nadelen te accepteren, dan kan een klant de volledige ondersteuning van myBrand verwachten.

Ervaar S/4HANA zelf (Simulation Game)

Wil jij met je collega’s een echt SAP S/4HANA-systeem gebruiken om op spelende wijze S/4HANA zelf te ervaren? Samen met jouw organisatie organiseren we op locatie een simulatie game. Tijdens deze game run je samen met je team je eigen bedrijf hands-on in een S/4HANA systeem. Zo ervaar je S/4HANA zelf, zonder dat je SAP ervaring of kennis nodig hebt!

Meer informatie
SAP ERP S4HANA Simulation Game

myBrand op Connect to Innovate 2019

Marcel Antons, directeur Strategie & innovatie vertelt zijn ‘Catchy story’

Heijmans SAP ERP

"Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service."

Hendrik-Jan Smaal | Chief Information Officer

ASICS SAP ERP

"myBrand is in Nederland de partner met de meeste ervaring in retail. En dat merken wij. Zij ondersteunen ons niet alleen op technisch vlak, maar ook op businessvlak. Ze begrijpen onze wensen en weten hoe je die moet vertalen naar de software.”

Paul John Bakker | Hoofd Global Enterprise Solutions

“Doordat er veel grote projecten lopen én op de planning staan, gingen we op zoek naar een partner voor de lange termijn. Die hebben we in myBrand gevonden.

Edwin Marrink | Business Process Manager

MBI Steenmeesters SAP ERP

"Door OutSystems als een flexibele schil om ons SAP-systeem heen te leggen, krijgen we de mogelijkheid om veel extra functies en mobiele schermen toe te voegen. Het team van myBrand ondersteunt ons hierin perfect."

Erwin Aarts | Supply Chain Manager

"myBrand heeft niet alleen technische expertise, maar ook domeinkennis. En - nog belangrijker - ze stellen zich op als partner. Ze volen zich verantwoordelijk voor het succes van het project."

Paul Slaats | Director R&D

Euro Shoe Group SAP ERP

De manier van communiceren en de werkwijze van myBrand sluiten naadloos op ons aan. myBrand heeft ervaring binnen de retail en beschikt over de benodigde technische kennis.

Guido Vanden Wyngaert | ICT manager

Bouwinvest SAP ERP

De keuze voor myBrand is voor ons van grote toegevoegde waarde. Ze hebben vanaf het eerste gesprek meegedacht waar hun toegevoegde waarde zit voor Bouwinvest.

Jacco Tool | Senior Business Process Analyst

Bakker International heeft een vliegende start kunnen maken dankzij essentiële aanpassingen in SAP die door partner myBrand in korte tijd zijn doorgevoerd.

Erwin van Cooth | CEO

Coop Supermarkten SAP ERP

Bij Coop is ook de samenwerking met myBrand Coöperatief.

Herco Boer | Financieel Directeur

Gazelle SAP ERP

myBrand weet als geen ander de vertaalslag vanuit de Gazelle business naar SAP te maken.

Fedde Wildenbeest | CFO

"Met OutSystems beschikken wij over een strategisch platform waarmee we nu en in de toekomst onze bedrijfsprocessen verder kunnen digitaliseren, terwijl we onze solide kern behouden. myBrand is de aangewezen partner om ons te helpen."

Wil Janssen | CFO

Marel & myBrand hebben een lange termijn relatie opgebouwd die is gebaseerd op toegevoegde waarde, wederzijds vertrouwen en transparantie.

Roy Coenders | Manager IT Applications

myBrand biedt, naast zorgeloze 24/7 SAP hosting, ook de juiste functionele ondersteuning voor onze global business processen.

Robert Lindhout | Global IT Manager

Grolsch SAP ERP

myBrand houdt SAP bij Grolsch onder de beugel, Cheers!!

Edwin den Ouden | IS Lead

Heijmans SAP ERP

“Met de succesvolle ontwikkeling van de OutSystems applicatie door myBrand hebben onze uitvoerders meer tijd gekregen voor hun kerntaak: het goed leiden van een bouwproject. Daar zijn ze voor opgeleid en daar krijgen ze energie van.”

Peter Verboort | Manager ERP-transformatie

myBrand is net als Fair Trade Original overtuigd van de meerwaarde van een duurzame relatie. In de praktijk blijkt dit uit alle facetten van de dienstverlening.

Bert Jongsma | Algemeen Directeur

Kawasaki SAP ERP

Kawasaki Power controlled with SAP Support of myBrand.

Frans Overwater | Corporate Finance

Boskalis SAP ERP

Boskalis creëert met partner myBrand nieuwe horizons. Ik voel me door myBrand ontzorgd!

Emiel Bogaarts | IT Service Manager ERP Services

CCV SAP ERP

“myBrand inspireert en kijkt vooruit. Ze hebben oog voor de toekomst.”

Jelle Jousma | Manager Application Services

CCV SAP ERP

“Het zijn stuk voor stuk goede consultants. Ze zijn bekwaam en bereid om een stap extra te zetten.”

Jelle Jousma | Manager Application Services

Compass Group SAP ERP

“Als wij op vrijdagmiddag met een groot probleem komen te zitten – wat slechts incidenteel voorkomt – wordt er direct hulp geboden waardoor het zaterdagmiddag is opgelost, laat je zien dat je een partner bent die verantwoordelijkheid neemt.”

Tim Hagenbeek | Manager Strategic Development & IT

Visser Assen SAP ERP

“Het is fijn dat myBrand een SAP-expert is, maar ook buiten de SAP-grenzen kijkt voor de best passende oplossing.”

Siebrand van Breden | Directeur