SAP Enable Now

Verhoog de gebruikersacceptatie van (SAP) applicaties door gebruikers te ondersteunen met een centraal platform voor het maken en het ontsluiten van e-learning, werkinstructies en in-applicatie hulp.

Ontdek de oplossing
SAP Enable Now oplossing e-learning

Wat is SAP Enable Now?

Enable Now is het platform om eindgebruikers te ondersteunen in het dagelijks gebruik van SAP-oplossingen, maar ook van non-SAP systemen. Met Enable Now kun je nieuwe leercontent maken en ontsluiten, maar ook de bestaande standaardcontent aanpassen.

Met Enable Now maak je e-learning om processen toe te lichten, neem je schermsimulaties op om werkinstructies te genereren, creëer je guided tours om gebruikers stap voor stap door een scherm te leiden en geef je extra toelichting bij de voor jou belangrijke invoervelden. Daarnaast biedt Enable Now de mogelijkheid om de standaard Help achter de F1 aan te passen en bedrijfsspecifiek te maken. Gericht op jouw processen, jouw organisatie, jouw procedures en jouw manier van werken.

SAP Enable Now

Belangrijke functionaliteiten

Dit moet je weten over
SAP Enable Now

Het succes van een SAP-implementatie kun je bepalen door te kijken of het project op tijd en binnen het afgesproken budget is afgerond. Een andere manier is om te kijken of gebruikers ook echt met de applicatie kunnen werken. En of ze dat doen op de manier die je voor ogen had aan het begin van de implementatie. Hoe kun je de gebruikersacceptatie van een applicatie als SAP verhogen? Hoe implementeer je een uniforme manier van werken? En hoe ondersteun je eindgebruikers als ze vastlopen in de applicatie of vragen hebben, bij een onverwachte foutmelding?

SAP Enable Now vormt de basis om dit te realiseren. Hiermee heb je een centraal platform om gebruikers te ondersteunen. Content die 24/7 op te vragen is, die altijd de laatste versie bevat en die de manier van werken beschrijft in de context van jouw proces. Uiteraard altijd in je moedertaal en sneller te vinden en betrouwbaarder dan via de zoekmachines op internet.

SAP Enable Now

Voordelen voor jouw organisatie

Implementeren van SAP Enable Now

Als partner ontzorgt myBrand Conclusion haar klanten met de implementatie van Enable Now. Samen kijken we naar de scope. We inventariseren de wensen en de behoeften en maken samen een realistisch implementatieplan.

Meestal beginnen we klein, vieren we het succes en bouwen we de oplossing daarna verder uit. Bijvoorbeeld eerst de focus op de bedrijfskritische processen en daarna de meer ondersteunende. Of eerst de processen waar de meeste tickets over worden ingelegd en later de rest. Centraal staat de vraag: “Hoe kan ik mijn medewerkers het beste helpen en op welke plaats is die hulp het meest gewenst?”. Onze aanpak is gebaseerd op best practices en is er op gericht dat de organisatie na de implementatie Enable Now geheel zelfstandig kan onderhouden en uitbouwen

SAP S/4HANA SAP Ariba SAP SuccessFactors

Recente verhalen

Events Kennis Klantverhalen Nieuws

Kennis

Overweeg je low-code? Begin dan bij je applicatiestrategie

Uit onderzoek door myBrand Conclusion onder IT-beslissers en beïnvloeders blijkt dat low-code aan de vooravond...

Lees meer

Event

8 juni: ConclusiON!

Hoe geven we samen de wereld van morgen vorm? En hoe kan het ecosysteem-denken bijdragen...

Lees meer

Nieuws

Aanbod arbeidsmarkt bepalend voor keuze ontwikkelsoftware

40 procent organisaties loopt businesskansen mis vanwege ontoereikende capaciteit De huidige arbeidsmarkt heeft een bepalende...

Lees meer

Nieuws

myBrand Conclusion start nieuwe business unit Quality Solutions

SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner myBrand Conclusion is per 1 april 2023 gestart met de...

Lees meer

Nieuws

Een derde IT-beslissers vindt low-code softwareontwikkeling een hype

Low-code wordt vooral gezien als eenvoudig, snel en flexibel Eén op de drie (33%) IT-beslissers...

Lees meer