Quality Knowledge

Een platform van kennis en kunde op het vakgebied van Quality Assurance en de innovatie hiervan. Verhoog het bewustzijn binnen de organisatie op het gebied van kwaliteit door awareness sessies, workshops of trainingen.

Ontdek de oplossing

Wat is Quality Knowledge?

Quality Knowledge is het platform voor het delen van kennis en kunde op het Quality Assurance vakgebied. Dit platform is beschikbaar voor onze klanten, maar ook intern voor myBrand en het Conclusion ecosysteem. Vanuit dit platform worden nieuwe ontwikkelingen op de markt gevolgd en wordt de dienstverlening geactualiseerd en geinnoveerd.

Met awareness sessies, workshops en trainingen op het gebied van Requirements engineering, Testmanagement, Risk & Value Based Testing, Quality Management, Agile SCRUM, SAFe en DevOps biedt myBrand Conclusion een breed scala aan kennis en ervaring om de volwassenheid op het gebied van kwaliteit binnen organisaties te verhogen, werkwijzen te verbeteren en kwaliteit te borgen in de organisatie. De medewerkers ontvangen nieuwe kennis, leren de nieuwe kennis toe te passen in praktische cases en de QA consultants die de sessies faciliteren signaleren de verbeterpunten waar de medewerkers na de training gelijk mee kunnen starten in de eigen organisatie.

quality knowledge

Belangrijke functionaliteiten

Waarom Quality Knowledge?

Kwaliteit kan worden verbeterd over 3 assen, te weten: techniek, processen en medewerkers. Door het toepassen van de nieuwste technieken neemt de kwaliteit toe, het implementeren van nieuwe methodieken om processen te verbeteren leiden tot proceskwaliteit. Investeren in de medewerkers is de sleutel tot het borgen van die kwaliteit. De factor mens is de bepalende factor.

Quality Knowledge biedt de middelen om de proceskwaliteit te verhogen door het verzorgen van awareness sessies, workshops of trainingen gericht op methodieken die van toepassing zijn voor de klant. De medewerkers krijgen kennisinjectie en leren met praktijk cases te werken om de methodiek eigen te maken. Hiermee investeert men gelijk in de factor mens door de kennis en kunde van de medewerkers te verhogen. Het is een kleine stap om trainingen of andere sessies te gaan volgen, maar ook de eerste stap naar het continue verbeteren van kwaliteit in de organisatie, de processen en de medewerkers.

quality knowledge

Voordelen voor jouw organisatie

Kennis is macht, kennis delen is kracht!

Als partner helpt myBrand Conclusion haar klanten op het gebied van kwaliteit en het verbeteren hiervan. Samen kijken we naar de behoefte aan kwaliteit, welke aspecten aanwezig zijn en welke aspecten we moeten toevoegen. Dit bepaald de doelstellingen voor de inhoud van de awareness sessies, workshops en trainingen.

myBrand Conclusion zorgt in overleg met de klant voor maatwerk oplossingen die aansluiten bij de doelstellingen. Het delen van kennis is een kleine stap die zorgt voor nieuwe kennis, nieuwe bewustwording en nieuwe ervaring. De QA consultants zijn senior op het vakgebied en geven naast de theoretische kennis ook inzicht in de praktische toepassing van die kennis. Hiermee zorgt myBrand Conclusion er voor dat nieuwe kennis gelijk kan worden toegepast, medewerkers begrijpen waarom het belangrijk is en welke activiteiten zij binnen de eigen organisatie moeten oppakken. myBrand Conclusion draagt bij met nazorg en helpt met coaching on the job de klant verder om hetgeen geleerd te implementeren en te borgen.

Quality consultancy Quality Delivery RISE with SAP SAP S/4HANA OutSystems

Recente verhalen

Events Kennis Klantverhalen Nieuws

Kennis

Overweeg je low-code? Begin dan bij je applicatiestrategie

Uit onderzoek door myBrand Conclusion onder IT-beslissers en beïnvloeders blijkt dat low-code aan de vooravond...

Lees meer

Event

8 juni: ConclusiON!

Hoe geven we samen de wereld van morgen vorm? En hoe kan het ecosysteem-denken bijdragen...

Lees meer

Nieuws

Aanbod arbeidsmarkt bepalend voor keuze ontwikkelsoftware

40 procent organisaties loopt businesskansen mis vanwege ontoereikende capaciteit De huidige arbeidsmarkt heeft een bepalende...

Lees meer

Nieuws

myBrand Conclusion start nieuwe business unit Quality Solutions

SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner myBrand Conclusion is per 1 april 2023 gestart met de...

Lees meer

Nieuws

Een derde IT-beslissers vindt low-code softwareontwikkeling een hype

Low-code wordt vooral gezien als eenvoudig, snel en flexibel Eén op de drie (33%) IT-beslissers...

Lees meer