SAP SuccessFactors

Het pad naar strategisch HR. Alle HR functionaliteit in een één geïntegreerde oplossing.

Adviesgesprek aanvragen

Van personeelsadministratie naar strategisch Human Resource Management (HRM)

Door een volledig inzicht in het arbeidspotentieel van de organisatie, met zicht op activiteiten en prestaties van jouw medewerkers, leidt strategisch HRM tot een betere bedrijfsvoering. Door de modulaire opzet van SuccessFactors wordt de gewenste HR functionaliteit flexibel en gedoseerd ingezet. Met de korte doorlooptijd voor de implementatie van de SuccessFactors HRM functionaliteit kun je snel aan de slag met geïntegreerde HR oplossingen, waarbij zowel voor een Cloud oplossing als voor een hybride oplossing kan worden gekozen. myBrand helpt je graag met deze keuzes op weg naar strategisch Human Resource Management.

  • Employee en Manager Selfservice (ESS en MSS)
  • Verantwoordelijkheden neerleggen waar ze horen te liggen

De waarde van SuccessFactors

HR van 2020 naar 2030

Wij vinden het belangrijk dat er een waarheidsgetrouw beeld is van waar human resources anno nu om draait. Daarnaast zijn we benieuwd hoe de mensen van de werkvloer aankijken tegen trends en hoe ze verwachten dat hun vak ontwikkelt. Dat is precies wat we hebben onderzocht en wat je in deze rapportage kunt lezen.

  • Krijg inzicht in human resources anno nu
  • 300+ respondenten Nederlandse HR-professionals
  • Human resources in coronatijd
  • Verwachte human resources trends 2030
Download onderzoeksrapport

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors, dat sinds 2012 een belangrijk onderdeel is van de SAP Cloud suite, is een vooraanstaande aanbieder van cloud-HXM (Human Experience Management): de nieuwe benaming voor een HR ervaring waarin de mens meer dan ooit centraal staat. Met de SAP SuccessFactors HXM-suite bied je jouw werknemers ervaringen die afgestemd zijn op hun individuele behoeften en die hen motiveren om optimaal te presteren.

Lees verder