Totaalinkoop: de basis voor Intelligent Spend

Download het whitepaper en start de digitale transformatie van jouw inkoopafdeling

Downloaden

Wat is SAP Signavio?

Versnel jouw digitale transformatie

Lees verder

In 3 stappen naar een schat aan data

De noodzaak om data te verzamelen is voor de meeste organisaties overduidelijk, maar het gaat veelal niet zonder horten of stoten. Veel bedrijven hebben te maken met IT-legacy, waardoor hun schat aan data verborgen zit in oude, traditionele IT-architectuur.

Lees verder

Consultant of the Future

Van ‘gewone’ organisatie naar een intelligent enterprise

Bekijk video

Security verhogen? Vergeet je SAP-landschap niet

Het aantal security-incidenten neemt hand over hand toe. Zelfs gerenommeerde organisaties die hun IT goed op orde lijken te hebben, worden slachtoffer van phishing of ransomware.

Lees verder

Zeven manieren waarop een intelligent enterprise zich onderscheidt

Niet de sterksten hebben de grootste overlevingskans, maar degenen die zich het best aanpassen op veranderende omstandigheden.

Lees verder

Wendbare IT-architectuur blijkt succesfactor in coronacrisis

Vanaf 13 maart veranderde de wereld van veel Nederlandse bedrijven in een paar dagen drastisch. In sommige sectoren viel de omzet van het ene op het andere moment weg: de horeca, de evenementenbranche, alle contactberoepen.

Lees verder

Attero bouwt nieuw klantportaal met low-code software

Afvalverwerkingsbedrijf Attero heeft het klantcontact jaren geleden al gedigitaliseerd middels een portaal, waar klanten heel tevreden over zijn. Omdat de betrouwbaarheid de laatste tijd te wensen overliet, wilde de afdeling Customer Services graag een nieuw portaal.

Lees verder

Verhalen

‘Best gewaardeerd ook in verhalen’

Bij myBrand werken 350 professionals, bedienen we ruim 150 klanten en zijn we onderdeel van het ecosysteem Conclusion. Iedere dag maken wij verhalen. Deze verhalen leggen wij voor jou vast en komen samen op dit platform. Open en eerlijk, vanuit inzicht, kennis en ervaring. Die jou een stapje verder helpen, inspireren en wie weet een juiste beslissing laten nemen.

Mis je iets? Laat het ons weten, dan is er vast iemand die het alsnog vast gaat leggen.