Kun je met DDMRP in S/4HANA sneller fietsen?

In deze blog richten we ons op de supply chain van bedrijven die zich toeleggen op het vervaardigen van eindproducten. De ‘ketting’ van de supply chain is de laatste jaren steeds complexer en langer geworden, waarmee de gevoeligheid voor verstoringen ook is toegenomen.

Lees verder

Wendbare IT-architectuur blijkt succesfactor in coronacrisis

Vanaf 13 maart veranderde de wereld van veel Nederlandse bedrijven in een paar dagen drastisch. In sommige sectoren viel de omzet van het ene op het andere moment weg: de horeca, de evenementenbranche, alle contactberoepen.

Lees verder

Giarte IT Experience Benchmark 2020 onderstreept: klanten myBrand zijn Superfan

Transformatie en innovatie dragen bij aan de missie om de best gewaardeerde dienstverlener te zijn

Lees verder

Attero bouwt nieuw klantportaal met low-code software

Afvalverwerkingsbedrijf Attero heeft het klantcontact jaren geleden al gedigitaliseerd middels een portaal, waar klanten heel tevreden over zijn. Omdat de betrouwbaarheid de laatste tijd te wensen overliet, wilde de afdeling Customer Services graag een nieuw portaal.

Lees verder

SAP in de cloud: wanneer kies je voor Private of Public?

Een Nederlandse private cloud met korte lijntjes naar de cloudprovider. De public cloud met alle beloften van nog lagere kosten. Of een hybrid cloud, die ‘the best of both worlds’ combineert. Dat hangt maar helemaal af van de situatie. Deze whitepaper beschrijft de visie van myBrand.

Download whitepaper

myBrand ondersteunt Pure Ingredients met OutSystems-applicaties

Pure Ingredients, producent van halal snacks en maaltijden, heeft myBrand ingeschakeld voor de ontwikkeling van drie bedrijfskritische applicaties met behulp van het low-code platform OutSystems

Lees verder

Verhalen

‘Best gewaardeerd ook in verhalen’

Bij myBrand werken 350 professionals, bedienen we ruim 150 klanten en zijn we onderdeel van het ecosysteem Conclusion. Iedere dag maken wij verhalen. Deze verhalen leggen wij voor jou vast en komen samen op dit platform. Open en eerlijk, vanuit inzicht, kennis en ervaring. Die jou een stapje verder helpen, inspireren en wie weet een juiste beslissing laten nemen.

Mis je iets? Laat het ons weten, dan is er vast iemand die het alsnog vast gaat leggen.