Consultant of the Future

Van ‘gewone’ organisatie naar een intelligent enterprise

Bekijk video

Security verhogen? Vergeet je SAP-landschap niet

Het aantal security-incidenten neemt hand over hand toe. Zelfs gerenommeerde organisaties die hun IT goed op orde lijken te hebben, worden slachtoffer van phishing of ransomware.

Lees verder

Zeven manieren waarop een intelligent enterprise zich onderscheidt

Niet de sterksten hebben de grootste overlevingskans, maar degenen die zich het best aanpassen op veranderende omstandigheden.

Lees verder

Kun je met DDMRP in S/4HANA sneller fietsen?

In deze blog richten we ons op de supply chain van bedrijven die zich toeleggen op het vervaardigen van eindproducten. De ‘ketting’ van de supply chain is de laatste jaren steeds complexer en langer geworden, waarmee de gevoeligheid voor verstoringen ook is toegenomen.

Lees verder

Wendbare IT-architectuur blijkt succesfactor in coronacrisis

Vanaf 13 maart veranderde de wereld van veel Nederlandse bedrijven in een paar dagen drastisch. In sommige sectoren viel de omzet van het ene op het andere moment weg: de horeca, de evenementenbranche, alle contactberoepen.

Lees verder

Attero bouwt nieuw klantportaal met low-code software

Afvalverwerkingsbedrijf Attero heeft het klantcontact jaren geleden al gedigitaliseerd middels een portaal, waar klanten heel tevreden over zijn. Omdat de betrouwbaarheid de laatste tijd te wensen overliet, wilde de afdeling Customer Services graag een nieuw portaal.

Lees verder

Verhalen

‘Best gewaardeerd ook in verhalen’

Bij myBrand werken 350 professionals, bedienen we ruim 150 klanten en zijn we onderdeel van het ecosysteem Conclusion. Iedere dag maken wij verhalen. Deze verhalen leggen wij voor jou vast en komen samen op dit platform. Open en eerlijk, vanuit inzicht, kennis en ervaring. Die jou een stapje verder helpen, inspireren en wie weet een juiste beslissing laten nemen.

Mis je iets? Laat het ons weten, dan is er vast iemand die het alsnog vast gaat leggen.