Way of Working OutSystems low-code

OutSystems App Ontwikkeling

myBrand Conclusion werkt volgens een eigen Way of Working bij het bouwen van OutSystems applicaties. Met deze aanpak staat kwaliteit van onze software centraal en heeft dit reeds tot vele succesvolle maatwerkapplicaties bij klanten geleid en kwaliteitskeurmerken.

De aanpak van myBrand Conclusion is gebaseerd op SCRUM en omvat een aantal faseringen, waarin een multidisciplinair team met elkaar samenwerkt. Het team streeft ernaar om in zo kort mogelijke tijd tot werkende software te komen tegen hun hoge kwaliteitsstandaarden.

Use cases

Ontdek een aantal van onze use cases en vraag een demo aan

Kernapplicatie
IoT Materiaalbeheer
Voorraadbeheer
Urenregistratie
Orderpick app
Schade melden
Transportplanning
Klanttevredenheid
Capaciteitsplanning
Toegangsportaal
Bestelmodule
Stakeholder Dialoog Tool
Software integraties
Quiz applicatie

Geïntegreerde dienstverlening

Taking Responsibility vormt de basis van myBrand Conclusion. Dit start bij al onze medewerkers en vloeit over naar onze klanten. Iedere dag werken wij samen met onze klanten en professionals om de lat nog hoger te leggen en de standaard te blijven zetten in geïntegreerde OutSystems dienstverlening. Elk kwartaal toetsen wij de klanttevredenheid bij onze klanten en sturen hier intern op.

Klanten hebben toegang tot de geïntegreerde diensten die myBrand Conclusion aanbiedt: One stop shop. Naast het doen van projecten, waarbij maatwerkapplicaties worden ontwikkeld, ondersteunt myBrand Conclusion ook op het vlak van doorontwikkeling (DevOps), consultancy, (enterprise) architectuurvraagstukken en licenties. Ook biedt myBrand Conclusion ondersteuning in het opleiden van OutSystems ontwikkelaars.

myBrand Conclusion heeft een OutSystems DevOps team voor haar klanten ingericht. Hierbij heeft iedere klant een vast aanspreekpunt, toegang tot de servicedesk en kunnen incidenten, changes, technical debt en projecten onder eigen regie worden uitgevoerd. Het team heeft een vaste standplaats en werkt op locatie, virtueel en bij de klant.

myBrand Conclusion weet als geen ander hoe het licentiemodel van OutSystems technisch en financieel is opgebouwd. Maak daarom gebruik van onze expertise en laat je adviseren omtrent je OutSystems licenties in relatie met je applicatielandschap nu en in de toekomst. Toegevoegde waarde:

  • Het bepalen van de optimale OutSystems licentie gebaseerd op Deployment (Cloud vs on-premise), Application Objects, interne & externe gebruikers en eventuele Add Ons.
  • Toelichting omtrent het OutSystems Master Subscription Agreement.
  • Sterke onderhandelingspositie richting OutSystems op basis van groot klantvolume en goede relatie.
  • Ondersteuning na aanschaf bij de setup, zoals het platform opzetten, Architecture Dashboard koppelen, inrichten authenticatie, enzovoorts.
  • Ondersteuning bij licentiemetingen.

Tevens is myBrand Conclusion één van de weinige resellers in Nederland, waardoor je als klant één aanspreekpunt hebt voor al je diensten.

Ons doel is niet alleen om functionele, maar ook gebruiksvriendelijke apps te creëren. Het UX/UI team van myBrand Conclusion wordt ingezet om te zorgen dat de gebruikers centraal staan. Onze designers luisteren naar de wensen, behoeften en knelpunten van de gebruikers, om deze vervolgens te vertalen naar een ontwerp dat zo goed mogelijk aansluit binnen de kaders van de businesscase. Dit bevordert de gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en adoptie van de applicaties.

IT-portfolio management is een belangrijk onderwerp wanneer klanten nadenken over het toepassen van een low-code platform zoals OutSystems. Samen met de klant kijkt myBrand naar het landschap, identificeren ‘fit for purpose’ gaps en bepalen samen hoe dit zo efficiënt en effectief mogelijk op te lossen. myBrand Conclusion kan adviseren over onderwerpen zoals ‘the composable enterprise’, ‘Gartner pace-layered model’, TOGAF en process mining.

myBrand Conclusion heeft veel ontwikkelaars en techleads die fit-for-purpose applicaties kunnen ontwikkelen voor klanten. Dit kan onder regie van myBrand Conclusion al dan niet in hybride teams.

Tevens is er de mogelijkheid om ontwikkelcapaciteit af te nemen, waarbij de regie ligt bij de klant. Onze ontwikkelaars kunnen hierbij een bijdrage leveren met ondersteuning van ons OutSystems kennisteam en de myBrand Conclusion WoW.

Al sinds 2017 bouwt myBrand Conclusion onder eigen regie oplossingen voor klanten. Door volledige verantwoordelijkheid te nemen over het op te leveren product, levert myBrand Conclusion de beste kwaliteit. Onze gecertificeerde scrummasters & delivery specialisten coachen en begeleiden waar het kan en sturen het myBrand Conclusion ontwikkelteam als dat nodig is. Samen met de techlead, ontwikkelaars en andere experts leveren zij de beste eindoplossing!

myBrand Conclusion heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het implementeren en onderhouden van SAP-implementaties. myBrand Conclusion SAP-consultants weten welke informatie waar te vinden is in SAP en kunnen als dat nodig is de juiste informatie samenstellen en integreren met OutSystems (oData). Door deze kennis toe te passen in onze projecten kan myBrand de klant daadwerkelijk van front-end tot system of record ontzorgen!

Implementeren van OutSystems

myBrand Conclusion hanteert een unieke Way of Working bij het bouwen van OutSystems applicaties, waarbij de kwaliteit van software centraal staat. Gebaseerd op SCRUM, omvat de aanpak verschillende fasen waarin een multidisciplinair team samenwerkt om snel werkende software te leveren volgens hoge kwaliteitsstandaarden. myBrand Conclusion biedt klanten toegang tot geïntegreerde diensten, waaronder projecten, doorontwikkeling, consultancy, architectuurvraagstukken, licenties en opleiding van OutSystems ontwikkelaars.

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van OutSystems applicaties met een focus op kwaliteit? Ontdek hoe onze unieke Way of Working en ervaren team van professionals jou kunnen helpen bij het realiseren van hoogwaardige maatwerkapplicaties. 

Demo aanvragen
myBrand Conclusion OutSystems applicaties

Demo aanvragen

Relevante verhalen

Kennis

2023: het jaar van de definitieve doorbraak van low-code

Er wordt al jaren veel gesproken en geschreven over low-code. Je zou dus denken dat...

Lees meer

Nieuws

Visser Assen maakt innovatieve groeistrategie waar met myBrand Conclusion

Visser Assen, toonaangevend totaalleverancier van producten voor in de bouw-, GWW-, infra en groensector, maakt...

Lees meer

Kennis

Overweeg je low-code? Begin dan bij je applicatiestrategie

Uit onderzoek door myBrand Conclusion onder IT-beslissers en beïnvloeders blijkt dat low-code aan de vooravond...

Lees meer