SAP ERP Licenties

SAP Licenties

Aanschaf en beheer van SAP licenties via myBrand Conclusion. De Value Added Reseller (VAR) die échte waarde toevoegt.

Adviesgesprek aanvragen

De rol van de Value Added Reseller (VAR)

De relatie met een grote leverancier zoals SAP is een ingewikkelde. Het gaat natuurlijk om licenties, nieuwe of aanvullende, een complexe en kostbare aangelegenheid. Kennis over nieuwe onderwerpen zoals Indirect Use, of zoals het nu heet Digital Access, maar ook de ervaring hoe met SAP om te gaan. Je zoekt een VAR die zich niet opstelt als verlengstuk van SAP maar juist als de ervaren adviseur die jou ondersteunt en die jouw belang optimaal vertegenwoordigt richting SAP. Maar het gaat ook om innovatie en kennis. SAP biedt onmetelijk veel mogelijkheden, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Als VAR wijst myBrand Conclusion de weg en kan myBrand Conclusion de juiste toegang tot de SAP-organisatie en resources regelen. myBrand Conclusion ziet het als haar verantwoordelijkheid om jou te ontzorgen, jouw relatie met SAP daadwerkelijk tot waarde te laten komen zonder onnodig veel lasten daarvan te ervaren. Dat is onze belofte waarmee wij als VAR tot ons recht komen.

myBrand Conclusion als leverancier van toegevoegde waarde/diensten

myBrand Conclusion vertegenwoordigt een grote groep klanten en heeft een breed netwerk binnen SAP waardoor zij voor haar klanten op verschillende gebieden toegevoegde waarde kan leveren. Specifiek met betrekking tot licenties betreft:

  • Het bepalen van de optimale SAP licenties bij implementatie, additionele licenties in aantallen of op functionaliteit en bij “Indirect Use/Digital Access”
  • Een sterke onderhandelingspositie richting SAP gebaseerd een groot klantvolume en een goede relatie
  • Uitleg geven over en ondersteunen bij het inrichten van de gebruikersadministratie
  • Ondersteuning bij het uitvoeren van de jaarlijkse SAP licentiemeting
  • Het bieden van SAP Standard en Enterprise support

Voordelen

Met dit alles krijg je duidelijk zicht op jouw SAP licenties en -gebruikers en daarmee controle over de aantallen. In goed overleg communiceren en handelen wij voor jou met SAP met als doel voor jou een optimale situatie qua samenstelling en kosten. Dat is echt ontzorgen, dat is echte waarde toevoegen voor nu en naar de toekomst.

Wij denken dat de kans dat jij meer kunt halen uit je Value Added Reseller groot is. Wil je een keer vrijblijvend samen kijken naar je SAP licenties en kijken of een optimalisatie mogelijk is dan gaan wij dat gesprek graag aan. Neem middels onderstaande formulier contact op.

Relevante verhalen

Kennis

Zo haal je het meeste uit een SAP Value Added Reseller

Het begrip “Value Added Reseller” (VAR) vertaalt zich letterlijk naar “een wederverkoper die waarde toevoegt”....

Lees meer

Kennis

Waarom je de SAP licentiemeting niet zelf moet doen

De complexiteit van het SAP licentiemodel komt tijdens de jaarlijkse SAP licentiemeting naar boven. In...

Lees meer

Kennis

5 tips om het SAP licentiemodel beter te begrijpen

In mijn huidige functie (SAP Licentie manager) spreek ik veel met klanten over het licentiemodel...

Lees meer