SAP Licenties

Aanschaf en beheer van SAP licenties via myBrand. De Value Added Reseller (VAR) die échte waarde toevoegt.

Adviesgesprek aanvragen
HomeSAP dienstenSAP Licenties (VAR)

De rol van de Value Added Reseller (VAR)

De relatie met een grote leverancier zoals SAP is een ingewikkelde. Het gaat natuurlijk om licenties, nieuwe of aanvullende, een complexe en kostbare aangelegenheid. Kennis over nieuwe onderwerpen zoals Indirect Use, of zoals het nu heet Digital Access, maar ook de ervaring hoe met SAP om te gaan. Je zoekt een VAR die zich niet opstelt als verlengstuk van SAP maar juist als de ervaren adviseur die jou ondersteunt en die jouw belang optimaal vertegenwoordigt richting SAP. Maar het gaat ook om innovatie en kennis. SAP biedt onmetelijk veel mogelijkheden, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Als VAR wijst myBrand de weg en kan myBrand de juiste toegang tot de SAP-organisatie en resources regelen. myBrand ziet het als haar verantwoordelijkheid om jou te ontzorgen, jouw relatie met SAP daadwerkelijk tot waarde te laten komen zonder onnodig veel lasten daarvan te ervaren. Dat is onze belofte waarmee wij als VAR tot ons recht komen.

myBrand als leverancier van toegevoegde waarde/diensten

myBrand vertegenwoordigt een grote groep klanten en heeft een breed netwerk binnen SAP waardoor zij voor haar klanten op verschillende gebieden toegevoegde waarde kan leveren. Specifiek met betrekking tot licenties betreft:

  • Het bepalen van de optimale SAP licenties bij implementatie, additionele licenties in aantallen of op functionaliteit en bij “Indirect Use/Digital Access”
  • Een sterke onderhandelingspositie richting SAP gebaseerd een groot klantvolume en een goede relatie
  • Uitleg geven over en ondersteunen bij het inrichten van de gebruikersadministratie
  • Ondersteuning bij het uitvoeren van de jaarlijkse SAP licentiemeting
  • Het bieden van SAP Standard en Enterprise support

Voordelen

Met dit alles krijg je duidelijk zicht op jouw SAP licenties en -gebruikers en daarmee controle over de aantallen. In goed overleg communiceren en handelen wij voor jou met SAP met als doel voor jou een optimale situatie qua samenstelling en kosten. Dat is echt ontzorgen, dat is echte waarde toevoegen voor nu en naar de toekomst.

Wij denken dat de kans dat jij meer kunt halen uit je Value Added Reseller groot is. Wil je een keer vrijblijvend samen kijken naar je SAP licenties en kijken of een optimalisatie mogelijk is dan gaan wij dat gesprek graag aan. Neem middels onderstaande formulier contact op.

Heijmans SAP ERP

"Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service."

Hendrik-Jan Smaal | Chief Information Officer

ASICS SAP ERP

"myBrand is in Nederland de partner met de meeste ervaring in retail. En dat merken wij. Zij ondersteunen ons niet alleen op technisch vlak, maar ook op businessvlak. Ze begrijpen onze wensen en weten hoe je die moet vertalen naar de software.”

Paul John Bakker | Hoofd Global Enterprise Solutions

“Doordat er veel grote projecten lopen én op de planning staan, gingen we op zoek naar een partner voor de lange termijn. Die hebben we in myBrand gevonden.

Edwin Marrink | Business Process Manager

MBI Steenmeesters SAP ERP

"Door OutSystems als een flexibele schil om ons SAP-systeem heen te leggen, krijgen we de mogelijkheid om veel extra functies en mobiele schermen toe te voegen. Het team van myBrand ondersteunt ons hierin perfect."

Erwin Aarts | Supply Chain Manager

"myBrand heeft niet alleen technische expertise, maar ook domeinkennis. En - nog belangrijker - ze stellen zich op als partner. Ze volen zich verantwoordelijk voor het succes van het project."

Paul Slaats | Director R&D

Euro Shoe Group SAP ERP

De manier van communiceren en de werkwijze van myBrand sluiten naadloos op ons aan. myBrand heeft ervaring binnen de retail en beschikt over de benodigde technische kennis.

Guido Vanden Wyngaert | ICT manager

Bouwinvest SAP ERP

De keuze voor myBrand is voor ons van grote toegevoegde waarde. Ze hebben vanaf het eerste gesprek meegedacht waar hun toegevoegde waarde zit voor Bouwinvest.

Jacco Tool | Senior Business Process Analyst

Bakker International heeft een vliegende start kunnen maken dankzij essentiële aanpassingen in SAP die door partner myBrand in korte tijd zijn doorgevoerd.

Erwin van Cooth | CEO

Coop Supermarkten SAP ERP

Bij Coop is ook de samenwerking met myBrand Coöperatief.

Herco Boer | Financieel Directeur

Gazelle SAP ERP

myBrand weet als geen ander de vertaalslag vanuit de Gazelle business naar SAP te maken.

Fedde Wildenbeest | CFO

"Met OutSystems beschikken wij over een strategisch platform waarmee we nu en in de toekomst onze bedrijfsprocessen verder kunnen digitaliseren, terwijl we onze solide kern behouden. myBrand is de aangewezen partner om ons te helpen."

Wil Janssen | CFO

Marel & myBrand hebben een lange termijn relatie opgebouwd die is gebaseerd op toegevoegde waarde, wederzijds vertrouwen en transparantie.

Roy Coenders | Manager IT Applications

myBrand biedt, naast zorgeloze 24/7 SAP hosting, ook de juiste functionele ondersteuning voor onze global business processen.

Robert Lindhout | Global IT Manager

Grolsch SAP ERP

myBrand houdt SAP bij Grolsch onder de beugel, Cheers!!

Edwin den Ouden | IS Lead

Heijmans SAP ERP

“Met de succesvolle ontwikkeling van de OutSystems applicatie door myBrand hebben onze uitvoerders meer tijd gekregen voor hun kerntaak: het goed leiden van een bouwproject. Daar zijn ze voor opgeleid en daar krijgen ze energie van.”

Peter Verboort | Manager ERP-transformatie

myBrand is net als Fair Trade Original overtuigd van de meerwaarde van een duurzame relatie. In de praktijk blijkt dit uit alle facetten van de dienstverlening.

Bert Jongsma | Algemeen Directeur

Kawasaki SAP ERP

Kawasaki Power controlled with SAP Support of myBrand.

Frans Overwater | Corporate Finance

Boskalis SAP ERP

Boskalis creëert met partner myBrand nieuwe horizons. Ik voel me door myBrand ontzorgd!

Emiel Bogaarts | IT Service Manager ERP Services

CCV SAP ERP

“myBrand inspireert en kijkt vooruit. Ze hebben oog voor de toekomst.”

Jelle Jousma | Manager Application Services

CCV SAP ERP

“Het zijn stuk voor stuk goede consultants. Ze zijn bekwaam en bereid om een stap extra te zetten.”

Jelle Jousma | Manager Application Services

Compass Group SAP ERP

“Als wij op vrijdagmiddag met een groot probleem komen te zitten – wat slechts incidenteel voorkomt – wordt er direct hulp geboden waardoor het zaterdagmiddag is opgelost, laat je zien dat je een partner bent die verantwoordelijkheid neemt.”

Tim Hagenbeek | Manager Strategic Development & IT

Visser Assen SAP ERP

“Het is fijn dat myBrand een SAP-expert is, maar ook buiten de SAP-grenzen kijkt voor de best passende oplossing.”

Siebrand van Breden | Directeur