Intelligent Retail Enterprise

Op weg naar de nieuwe wereld van Retail

Terugkijken

De ‘Intelligent Retail Enterprise’; het lijkt een hele mond vol en is zeker niet zo maar een loze kreet. Graag nemen wij jou hierin mee en laten wij onder andere de volgende onderwerpen de revue passeren:

  • De disruptieve retailmarkt; hoe anticipeer je als retailer op steeds groter wordende uitdagingen, zoals wat het betekent wanneer partijen als Alibaba en Amazon de Nederlandse markt betreden? Partijen die met een totaal ander business model snel veel markt veroveren zonder in winkels te hoeven investeren.
  • SAP’s Intelligent Enterprise: wat houdt het in, hoe ondersteunt dit jou als retailer in je digitale transformatie en vooral, wat levert het op?
  • Weerbaar waar het moet, wendbaar en onderscheidend waar het kan. Succesvol technologie inzetten is nooit draaien aan één knop, elke beslissing is verbonden met wat er elders in de organisatie gebeurt. Op die interactie spelen we in met ons TWO-model.

Ben jij ook zo geïnspireerd door bovenstaande onderwerpen? Bekijk dan het Webinar door het onderstaande formulier in te vullen.

Aan tafel

Bob Tillema Retail Expert

Bob Tillema

Business Consultant Retail
Let’s connect

Marcel Antons myBrand SAP ERP

Marcel Antons

Directeur Strategie & Innovatie
Let’s connect

Gert-Leo Bakker SAP Retail ERP

Gert-Leo Bakker

Manager Business Development
Let’s connect

SAP Gold Partner

Webinar terugkijken

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link naar het Webinar.

Formulier niet zichtbaar? Probeer dan deze pagina te open in een andere webbrowser zoals Google Chrome.

Organisatie

Corianne Visser myBrand

Corianne Visser

Marketing en Communicatie Manager