Whitepaper maakindustrie SAP ERP S4HANA myBrand Conclusion

Whitepaper

Je productieproces innoveren?
Dit is het pad naar een smart factory

Modern ERP-systeem is randvoorwaarde voor efficiencyslag

Lees het whitepaper

Transparante productieprocessen

De maakindustrie is sterk in beweging. Ontwikkelingen als servitization, de nieuwe CSRD-wetgeving en de roep om transparantere supply chains maken dat het steeds belangrijker wordt om gedetailleerd inzicht te krijgen in je volledige bedrijfsvoering, van inkoop tot en met verkoop. Inclusief de productieprocessen, die je liefst transparant maakt in een digital twin en digitaal aanstuurt. Dit schreeuwt om een ERP-systeem dat is ontworpen voor datagedreven werken: SAP S/4HANA.

In deze whitepaper lees je:

  • Welke uitdagingen Nederlandse bedrijven in de maakindustrie hebben
  • Waarom je in deze complexe wereld vol uitdagingen niet om een modern ERP-systeem heen kunt
  • Hoe je een smart factory vormgeeft
  • Waarom je niet meer onder een goed geïntegreerd S&OP heen kunt
  • Hoe je de upstream supply chain transparant maakt en samenwerkt met klanten downstream in de keten
  • Hoe je je eigen emissies en de scope 2 en 3 inzichtelijk maakt in het kader van CSRD

Over myBrand Conclusion

myBrand Conclusion is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. We realiseren deze droom door het aangaan van langetermijnrelaties met zowel klanten als medewerkers en het bieden van een daadwerkelijk geïntegreerde SAP-dienstverlening met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Als strategisch SAP-partner in Nederland met meer dan 425 consultants is myBrand Conclusion in staat om haar klanten in de volle breedte van het SAP-portfolio te kunnen bedienen. Deze competentie brengen wij naar de markt in de vorm van consultancy, projecten in het kader van digitale transformatie, alsook complete Managed Services met hostingoplossingen in zowel de Private als Public Cloud en met het daar bijhorende technisch en functioneel support. Naast SAP heeft myBrand zelf een low code praktijk ingevuld met OutSystems.

myBrand Conclusion is sinds 2018 onderdeel van het Conclusion ecosysteem bestaande uit meer dan 25 ondernemingen en is daarmee het alternatief voor de traditionele system integrators, waardoor we in staat zijn meer te kunnen bieden dan alleen SAP & OutSystems dienstverlening.

myBrand Conclusion whitepaper maakindustrie
Modern ERP-systeem is
randvoorwaarde voor efficiencyslag
Ontdek SAP S/4HANA Cloud Public Edition in de Maakindustrie
Lees de whitepaper