Aviko gaat uitdagend integratieproject aan samen met myBrand

SAP PO Process Orchestration Aviko

Migratie naar SAP PO maakt Aviko klaar voor toekomstige integratievraagstukken

Aardappelverwerkingsbedrijf Aviko kiest myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner, als partner om haar huidige integratieplatform te migreren naar SAP Process Orchestration (PO). Met deze migratie zorgt het bedrijf ervoor dat zij klaar is voor toekomstige integratievraagstukken. Dit integratieplatform ondersteunt Aviko in de digitale transformatie waarin het bedrijf zich bevindt. Tevens zal de migratie voor Aviko resulteren in lagere beheerkosten en betere IT-performance.

Het huidige integratieplatform loopt eind 2019 ‘out-of-support’ en faciliteert een groot aantal kritische bedrijfsprocessen. Om zeker te zijn van een stabiele en toekomstbestendige oplossing, en met het oog op komende projecten, was actie vereist. Begin van dit jaar zette Aviko daarom de vraag uit in de markt om dit project uit te voeren. Afgelopen juni ging myBrand van start met de migratie en deze zal eind dit jaar afgerond zijn. Naast dit project is myBrand ook de functioneel beheerder van de SAP-omgeving van Aviko.

Roald Gerritsen, Projectleider bij myBrand: “De doelstellingen zijn ambitieus en we hebben te maken met een strakke projectplanning, dus het is belangrijk dat beide partijen de schouders eronder zetten. Aviko en myBrand werken samen als één team met een gezamenlijk doel. Ondanks dat de tijdlijn van het project krap is, houden we onze ogen open voor kansen om de IT-omgeving verder te optimaliseren. Zo zijn we Aviko op dit moment ook op andere functionele gebieden aan het ondersteunen.”

Edwin Marrink, Business Process Manager bij Aviko: “Doordat er veel grote projecten lopen én op de planning staan, gingen we op zoek naar een partner voor de lange termijn. Die hebben we in myBrand gevonden. De bedrijven en de teams sluiten goed op elkaar aan. We hebben dezelfde nuchtere houding, we houden van duidelijkheid en communiceren open en eerlijk. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd ruimte voor een grap. Dat maakt het een erg prettige samenwerking.”