myBrand breidt integratieaanbod uit met partnership Dell Boomi

SAP integratie Dell Boomi

Partnership verzekert klantorganisaties van een optimale integratieoplossing
Apeldoorn, 8 mei 2019 – SAP-dienstverlener en kennispartner myBrand heeft een partnership met Dell Boomi gesloten. Dell Boomi is leverancier van een Integration Platform as a Service (IPaaS-)oplossing. De positie in de markt volgens analisten en het gemak van de aansluiting op SAP waren de doorslaggevende factoren in de keuze voor Dell Boomi. De keuze van myBrand om haar aanbod uit te breiden hangt samen met twee marktbewegingen. Allereerst kiezen organisaties steeds vaker voor ‘best of breed’-architecturen, waardoor er naast SAP nog meer technologieplatformen in gebruik zijn binnen bedrijven. Ten tweede wordt er steeds vaker gekozen voor een cloudstrategie, waardoor organisaties ook voor een SaaS-oplossing kiezen op integratiegebied.

Een onafhankelijk platform
Als SAP-dienstverlener werkt myBrand met de integratieplatformen van de softwareleverancier zelf, voornamelijk SAP Process Orchestration en SAP Cloud Platform. De uitbreiding op integratiegebied met het partnership met Dell Boomi zorgt ervoor dat myBrand nog beter kan voorzien in iedere unieke klantbehoefte. Per situatie kijkt myBrand welke oplossing het best aansluit bij de architectuur en toekomstvisie van de klantorganisatie en welk kostenplaatje het meest passend is. Op dit moment wordt het integratieplatform Dell Boomi al succesvol bij een vijftal klanten ingezet.

Het groeiende belang van naadloze integratie
Roel Knoppers, vestigingsdirecteur bij myBrand: “De samenwerking met Dell Boomi sluit naadloos aan op ons strategische profiel. We onderkennen dat organisaties zelden volledig draaien op SAP. Er wordt door bedrijven veel vaker per proces en bedrijfsonderdeel gekeken wat de ‘best of breed’-oplossing is, waardoor de integratie tussen verschillende technologieplatformen een cruciaal onderdeel van het IT-landschap is geworden. De communicatie tussen verschillende platformen moet soepel verlopen.”