Per 1 januari 2021 is Johan Looijmans (46) gestart als SAP Business Architect bij myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner. Looijmans treedt toe tot het SAP Implementation Services Team. Dit team begeleidt organisaties naar SAP S/4HANA en ondersteunt hen in de transformatie tot een intelligent enterprise*.

Een bekende naam in de SAP-wereld

Looijmans startte zijn carrière in de industriële bakkerijwereld, op de afdeling Planning & Control van een fabriek. Hier kwam hij voor het eerst in aanraking met SAP, toen hij als key user betrokken was bij de implementatie van het systeem. In 2008 maakte Looijmans de overstap naar de consultancywereld als SAP-consultant bij Ciber. Hij was betrokken bij verschillende grote SAP-implementaties op internationale schaal. Later stuurde hij als Service Line Manager bij Ciber een team van dertig supply chain management consultants, maar bleef altijd met zijn voeten in de klei staan als systeemarchitect, lead consultant of projectmanager. Zijn carrièrepad vervolgde zich bij Ctac waar Looijmans werkte als business development manager. Hij leidde hier ruim twee jaar een S/4HANA-programma. Met een rijke ervaring op het gebied van SAP, heeft Looijmans nu de stap naar myBrand gemaakt.

Looijmans over zijn aanstelling: “myBrand volgt een sterke en duidelijke SAP-lijn en het bedrijf heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Deze twee factoren zorgen ervoor dat er een omgeving ontstaat waarin ik volledig tot mijn recht kom. Bovendien ben ik enorm gecharmeerd van de laagdrempeligheid binnen de organisatie. Alle myBranders zijn heel toegankelijk, behulpzaam en benaderbaar. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met dit team aan de slag te gaan. Voorlopig staat het Discover & Explore programma voor mij centraal, waarin we onze klanten stapsgewijs begeleiden in de expeditie naar de Intelligent Enterprise van SAP. Mijn doel is om samen met het team deze aanpak verder te verfijnen en er een nog meer geharmoniseerd geheel van te maken, om zo de klanten optimaal te kunnen ondersteunen in hun overstap.”

Linda Beukers, directeur projecten bij myBrand: “De combinatie van Johan’s uitgebreide kennis op het gebied van SAP, waaronder S/4HANA, zijn business ervaring en zijn uitstekende trackrecord, maakt hem een perfecte match met myBrand. Hij is een waardevolle toevoeging aan ons SAP Implementation Services Team en we zijn dan ook verheugd dat we hem hebben mogen verwelkomen.”

Johan Looijmans

Johan Looijmans
SAP Business Architect bij myBrand

Werken bij myBrand SAP ERP

Waar wij naartoe willen, dat weten we.

Maar wat is jouw ambitie?

myBrand staat voor samenwerken met collega’s. Ervaren collega’s die kunnen bouwen op jarenlange SAP-ervaring, maar zeker ook voor samenwerken met collega’s die net van start gaan en mee kunnen liften op deze kennis en ervaring. 

Bekijk vacatures