SAP Fiori

SAPUI5 / SAP Fiori

De kracht van het web voor een volledig geïntegreerde SAP oplossing

Adviesgesprek aanvragen

Flexibel en Robuust

SAPUI5 is een modern framework om applicaties te schrijven op basis van web-technieken. Het is de basis van elke SAP Fiori applicatie. Hierdoor kun je met jouw eigen applicaties ook naadloos aansluiten op de user-experience die SAP Fiori biedt.

Als SAP-oplossing is SAPUI5 natuurlijk volledig geïntegreerd met jouw SAP omgeving. Op basis van moderne oData services verloopt de communicatie tussen de applicatie en jouw SAP-systeem eenvoudig, veilig, en op basis van de SAP-standaard. Hierdoor zijn SAPUI5 applicaties natuurlijk ook volledig geschikt voor SAP HANA.

Van Low-code tot Handgeschreven

Op het SAP Cloud Platform kunnen SAPUI5-applicaties worden ontwikkeld via low-code. Hierbij worden (simpele) apps met enkele klikken van de muis geschreven. Is dit echter onvoldoende voor jouw business- of use-case, dan is het altijd mogelijk om echt in de code te duiken, en een oplossing te schrijven die echt naadloos aansluit op jouw wensen en eisen.

Fiori Launchpad of Stand-alone

SAPUI5 applicaties kunnen eenvoudig worden opgenomen in de Fiori Launchpad, zodat gebruikers van één simpel portaal gebruik kunnen maken om toegang te krijgen tot hun applicaties. Dit geeft natuurlijk de garantie, dat die toegang volledig voldoet aan de kwaliteitsnormen van SAP standaard. Daarnaast is het ook mogelijk, om een applicatie stand-alone aan te bieden aan de gebruiker. Ook hier heeft myBrand ruime ervaring mee; waarbij security natuurlijk altijd een centrale rol speelt.

Met SAPUI5 biedt myBrand jou de beste oplossing om de kracht van het web met jouw SAP omgeving te integreren. Of het nu om een simpele applicatie gaat, of een oplossing die tailor-made is naar jouw bedrijf.

Relevante verhalen

Kennis

4 Tips voor SAP Fiori Role Management

Bijna elke SAP consultant heeft wel eens een nieuwe gebruiker in SAP moeten aanmaken. De...

Lees meer

Kennis

Een Fiori app: meer dan een scherm met knoppen!

Bij het uitrollen van Fiori apps wordt vaak eerst gedacht aan de functionaliteit die deze...

Lees meer

Klantverhalen Nieuws

myBrand ontwikkelt applicatie om inkoopproces Slokker Bouwgroep te optimaliseren

Slokker Bouwgroep haalt meer uit SAP dankzij koppeling tussen app en brondataSlokker Bouwgroep slaat de handen...

Lees meer