Taking Responsibility vormt de basis voor myBrand

Klanttevredenheid en het leveren van de hoogste kwaliteit staan centraal

Droom, missie & visie

myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. We realiseren deze droom door het aangaan van lange termijn relaties met zowel klanten als medewerkers en het bieden van een daadwerkelijk geïntegreerde SAP-dienstverlening met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De visie van myBrand op SAP Beheer is vooruitdenken in solide en waar mogelijk innovatieve oplossingen en anticiperen op potentiele risicosituaties.

Sinds 2018 maakt myBrand onderdeel uit van het Conclusion Ecosysteem.

De Giarte Outsourcing Performance onderzoeken van 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019 bevestigen dat wij succesvol zijn in het realiseren van onze droom. myBrand realiseert als enige SAP-dienstverlener consequent een 100% recommendation score bij haar klanten.

Onze mensen

De gemiddelde 8 vanuit de klant kwartaalevaluaties en de externe bevestiging vanuit het Giarte Outsourcing Performance onderzoek, bevestigen de goede relatie die wij hebben ontwikkeld met onze klanten in de afgelopen 15 jaar.

Maar hoe bereiken wij dit? Hier ligt ‘Taking Responsibility’ aan ten grondslag. Geen marketingkreet, maar onderdeel van ons DNA. Waarom ‘Taking Responsibility zo belangrijk is voor ons en onze klanten? Onze collega’s en klanten vertellen hier graag meer over middels de 5 verantwoordelijkheden van myBrand.

Taking-Responsibility-myBrand-banner.jpg#asset:1511


Kwaliteit van dienstbeleving

Kwaliteit van dienstbeleving wordt primair geborgd door de combinatie van cultuur & professionals. Ieder kwartaal wordt bij elke klant de klanttevredenheid gemeten, waarbij vooral wordt ingezoomd op dienstbeleving. Dat afgesproken servicelevels op orde zijn vinden wij een vanzelfsprekendheid, myBrand realiseert zonder uitzondering haar SLA afspraken.

Klanttevredenheid wordt sinds 2015 ook extern gemeten vanuit het Giarte Outsourcing Performance onderzoek. Daarnaast wordt externe validatie geboden door diverse certificeringen vanuit SAP SE (Hosting, Application Management, Infrastructure, Cloud & HANA), de ISAE3402 (type II) verklaring en de ISO27001 certificering (met de nadruk op security). Alle genoemde certificeringen worden periodiek geauditeerd, zowel intern als extern.

Kennisbedrijf

myBrand is een kennisintensieve organisatie. Het ontwikkelingstempo in ons ecosysteem ligt enorm hoog en wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid – naar zowel klanten als medewerkers – om dit tempo te volgen. Dit stelt ons in staat om klanten te voorzien van relevante, toepasbare informatie en inspireert medewerkers doordat deze zich kunnen ontwikkelen.

Een en ander hebben we gerealiseerd door gestalte te geven aan het myBrand kennisbedrijf dat bestaat uit 10 kennisteams. De kennisteams ontwikkelen en delen kennis, al dan niet aan de hand van formele opleidingen en passen deze vervolgens toe in praktijkcases, vaak in een co-innovatie model met een klant.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

myBrand is een onderneming die acteert op basis van integriteit en hierbij hoort het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid. myBrand’s acteren in dit kader is onderwerp van een bewust & continue verbeteringsproces, dat wordt gestimuleerd door onze klanten en medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons dat wij streven naar zowel winst als naar positieve effecten voor het milieu en de mensen binnen en buiten de onderneming. Daarmee is het “Triple P” concept omarmd dat uitgaat van drie pijlers: Profit, People & Planet.

Nieuws

Inzet Best Practices belangrijke succesfactor bij implementatie S/4HANA

Bij de implementatie van S/4HANA, de SAP realtime enterprise resource management suite (ook wel ERP of ECC genoemd), vormt het zoveel mogelijk inzetten van Best Practices de grootste succesfactor. Dit zijn vooraf geconfigureerde processen gebaseerd op praktijkvoorbeelden die bewezen succesvol zijn.

Meer

CCV maakt zich klaar voor de betaalmarkt van de toekomst

CCV kiest myBrand voor beheer SAP-omgeving door expertise en klantgerichtheid

CCV, dienstverlener voor elektronische transacties, legt het technisch beheer van de SAP-omgeving en Microsoft CRM in handen van myBrand, SAP-dienstverlener en kennispartner. myBrand is daarnaast verantwoordelijk voor het functioneel applicatiebeheer van de SAP-omgevingen. CCV stapte vorig jaar al over op SAP om zich klaar te maken voor de toekomst van de betaalmarkt. Dankzij deze samenwerking met myBrand kan CCV het maximale uit de IT-omgeving halen. Hierdoor vergroot CCV haar innovatievermogen en is de organisatie in staat voorop te lopen in de laatste marktontwikkelingen.

Meer

Zamro schakelt myBrand in voor innovatie e-commerce platform

Bij deze greenfield implementatie is gekozen voor SAP S/4 HANA. Dit systeem sluit het beste aan bij de groeidoelstellingen van Zamro. De voornaamste processen die in SAP S/4 HANA draaien hebben betrekking op de financiële administratie en de supply chain.

Meer

Stel je vraag aan één van onze collega's

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×