#myBrand events

Bekijk hier alle events

myBrand bij CTI: Overstap naar SAP S/4HANA

myBrand'er Walter Westerveld vertelt over het project dat myBrand uitvoert bij klant Nippon Electric Glass, ofwel NEG. NEG produceert glasvezel en maakte de overstap naar SAP S/4HANA en aansluitend de upgrade naar 1809.

Druk op de play knop en bekijk het filmpje.

  Meer informatie over S/4HANA

  myBrand bij CTI: Battle of the Clouds

  In de video vertelt myBrand'er Max Ebenhoch over de keuze tussen de clouds Azure, AWS en HEC. Volgens Max heeft iedereen het over de cloud en directies willen zo snel mogelijk overstappen. Maar het grootste probleem is: eigenlijk weten maar weinig mensen wat de cloud precies is. myBrand vergelijkt de drie meest bekende spelers: Azure van Microsoft, AWS van Amazon en HEC van SAP. Welke cloud past het best bij jouw organisatie? Iedere cloudprovider heeft zijn voor- en nadelen.

  Druk op de play knop en bekijk het filmpje.

   Kijk ook eens naar de myBrand Private Cloud

   Connect to innovate

   Connect to Innovate is hét inspiratie-event van SAP en de VNSG, speciaal voor professionals die mee willen met de digitale transformatie.

   Zet 2 & 3 oktober alvast in je agenda en registreer nog tot en met 6 juli met €100,- early bird korting! Het inspirerende programma van 2018 krijgt steeds meer vorm. De volgende highlights kunnen we al delen:

   • Journalist Rens de Jong (BNR Nieuwsradio / RTLZ): host van Connect to Innovate
   • Trendwatcher Jarno Duursma: over de impact van technologie op mens en bedrijf
   • Futurist Martin Wezowski: over strategische innovatie en ‘the future of work’
   • Illusionist Victor Mids: over psychologie, neuroscience en illusionisme
   • Inspirerende deelprogramma’s: voor Finance, Spend Management, Customer Experience, Workforce Experience, Supply Chain & Internet of Things, en Studenten & Start-ups
   • SAP Mobile Innovation Lab: een container vol inspiratie en innovatieve klantcases!
   • Explore the Future: alle vooruitstrevende live demo’s op één podium verzameld
   • SAP S/4HANA - The Game: speel #ERPsim en ontdek de kracht van digitale transformatie

   Connect to Innovate vindt dit jaar plaats op 2 en 3 oktober in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. 

   Vnsg Sap Mybrand

   VNSG

   Kennisdelen, netwerken en belangenbehartiging & beïnvloeding zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers (VNSG). Wij zijn al sinds 1988 een vereniging van en voor gebruikers van SAP. De vereniging biedt ondersteuning aan leden in het vergroten van de toegevoegde waarde van SAP-software in hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van belangen van leden richting SAP.

   Retail Klein

   Terugblik: Retail diner

   Willen we van onze kassa af? En wat betekent dat dan écht? Het was misschien wel de belangrijkste ontwikkeling in de retail die werd besproken tijdens het retaildiner van myBrand in Linschoten, waar alles om beleving draaide en deelnemers werden geïnspireerd door smaken, mooi opgemaakte borden en kennis van vakgenoten. Paul Kerkhof, business development manager bij CCV, en Yvon van Boekholt, business consultant bij NS Stations, nemen ons mee in de wereld van de kassa. Of eigenlijk: de wereld zónder kassa.

   Je maakt gebruik van een verouderde browser!

   Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

   ×