#myBrand events

Bekijk hieronder alle events

My Brand S4 Hana Cloud Event 2020

[S/4HANA Cloud event] What the Cloud?

⚠️ Event gecanceld vanwege het coronavirus. Voor meer informatie vragen we je contact op te nemen via het online contactformulier of met je relatiemanager. Bedankt voor je begrip.

🧐 Op 19 maart 2020 neemt myBrand je mee om je een scherp beeld te geven van de manier waarop SAP S/4HANA Cloud bij kan dragen aan jouw Digitale Transformatie.

We laten je alle facetten zien van SAP S/4HANA Cloud:
👉 Look & feel;
👉 Implementatie (en wat daar bij komt kijken);
👉 Uitbreidingsmogelijkheden(en wanneer je dat wel en niet moet doen);
👉 Waarom de business hier enthousiast van wordt (neem ze daarom ook mee!).

Schrijf je in voor dit event en nodig vooral je business collega’s uit die een belangrijke rol hebben bij de Digitale Transformatie van jouw bedrijf.

  Sap On Azure My Brand

  ⚠️ [WEBINAR ALERT] Managing SAP on Azure on a large scale

  Vanuit de ervaring met onder andere de Eneco migratie naar Azure hebben Conclusion en myBrand samen een platform in Azure ontwikkeld om SAP op grote schaal voor meerdere klanten flexibel en geautomatiseerd te beheren. Tijdens deze Webinar geven Maximilian Ebenhoch en Pascal Ottens een uitleg over de architectuur en doen een live demo van het platform.

  • Datum: vrijdag 15 november 2019
  • Tijd: van 14.00 tot 15.00 uur

  Sap Retail Solutions

  [Retail event] Stenen winkels binnen een Omnichannel landschap

  Zijn de stenen winkels verleden tijd? Of hebben ze de toekomst en spelen ze een cruciale rol in de overlevingskansen van een retailer en zijn ze de verbindende schakel in het Omnichannel landschap waar zoveel over wordt gesproken?

  myBrand nodigt je graag uit om op donderdag 31 oktober 2019 te komen luisteren naar drie meer dan interessante sprekers die jullie bijpraten over fysieke winkels, webwinkels en het Omnichannel retail landschap.

  Next Step 2019 My Brand

  NextStep 2019 | 29-30 oktober | RAI Amsterdam Center

  Join over 2000 business and IT leaders, architects and developers for two days filled with innovation, disruptive thinking and jaw-dropping technology. See how Santander, Plus, Randstad and more are transforming their business, learn how new tech like AI, IoT and blockchain is unleashing amazing solutions and connect with leaders building their teams to redefine their digital future.

  Connect To Innovate My Brand 2019

  Connect to Innovate 2019: Innoveren. Inspireren. Netwerken.

  Op 1 en 2 oktober 2019 is myBrand weer aanwezig op het Connect to Innovate event. Dompel jezelf onder in een wereld van innovatie, inspiratie en ontwikkeling tijdens Connect to Innovate 2019. Twee dagen lang vormt het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het hart van de Nederlandse SAP wereld. Woon strategische én praktijkgerichte sessies bij. Neem een deep dive in de toekomst. Laat je inspireren door thought leaders, klanten, partners, de VNSG en SAP. Tijdens Connect to Innovate vind je alles wat je nodig hebt om jouw kennis op het enerverende snijvlak van business en IT helemaal up to date te brengen.

  181204145252 Het Concertgebouw Banner Keuze 2 Resized 1280X0

  Integratie, de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie

  In de ‘Connected World’ waarin we leven zijn er overal applicaties en is er overal data. De integratie van al deze elementen is een steeds belangrijker onderwerp en is daarmee cruciaal voor de digitale transformatie van een organisatie. De parallel met muziek is eenvoudig te trekken. Een symfonie klinkt pas goed als compositie, instrumenten en muzikanten optimaal op elkaar zijn afgestemd.

  Op 19 september brengt myBrand als dirigent deze werelden samen. In het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam organiseren wij het event “Integratie, de sleutel tot een succesvolle digitale transformatie”.

  myBrand bij CTI: Overstap naar SAP S/4HANA

  myBrand'er Walter Westerveld vertelt over het project dat myBrand uitvoert bij klant Nippon Electric Glass, ofwel NEG. NEG produceert glasvezel en maakte de overstap naar SAP S/4HANA en aansluitend de upgrade naar 1809.

  Druk op de play knop en bekijk het filmpje.

   Meer informatie over S/4HANA

   myBrand bij CTI: Battle of the Clouds

   In de video vertelt myBrand'er Max Ebenhoch over de keuze tussen de clouds Azure, AWS en HEC. Volgens Max heeft iedereen het over de cloud en directies willen zo snel mogelijk overstappen. Maar het grootste probleem is: eigenlijk weten maar weinig mensen wat de cloud precies is. myBrand vergelijkt de drie meest bekende spelers: Azure van Microsoft, AWS van Amazon en HEC van SAP. Welke cloud past het best bij jouw organisatie? Iedere cloudprovider heeft zijn voor- en nadelen.

   Druk op de play knop en bekijk het filmpje.

    Kijk ook eens naar de myBrand Private Cloud

    Connect to innovate

    Connect to Innovate is hét inspiratie-event van SAP en de VNSG, speciaal voor professionals die mee willen met de digitale transformatie.

    Zet 2 & 3 oktober alvast in je agenda en registreer nog tot en met 6 juli met €100,- early bird korting! Het inspirerende programma van 2018 krijgt steeds meer vorm. De volgende highlights kunnen we al delen:

    • Journalist Rens de Jong (BNR Nieuwsradio / RTLZ): host van Connect to Innovate
    • Trendwatcher Jarno Duursma: over de impact van technologie op mens en bedrijf
    • Futurist Martin Wezowski: over strategische innovatie en ‘the future of work’
    • Illusionist Victor Mids: over psychologie, neuroscience en illusionisme
    • Inspirerende deelprogramma’s: voor Finance, Spend Management, Customer Experience, Workforce Experience, Supply Chain & Internet of Things, en Studenten & Start-ups
    • SAP Mobile Innovation Lab: een container vol inspiratie en innovatieve klantcases!
    • Explore the Future: alle vooruitstrevende live demo’s op één podium verzameld
    • SAP S/4HANA - The Game: speel #ERPsim en ontdek de kracht van digitale transformatie

    Connect to Innovate vindt dit jaar plaats op 2 en 3 oktober in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein.

    Vnsg Sap Mybrand

    VNSG

    Kennisdelen, netwerken en belangenbehartiging & beïnvloeding zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers (VNSG). Wij zijn al sinds 1988 een vereniging van en voor gebruikers van SAP. De vereniging biedt ondersteuning aan leden in het vergroten van de toegevoegde waarde van SAP-software in hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van belangen van leden richting SAP.

    Retail Klein

    Terugblik: Retail diner

    Willen we van onze kassa af? En wat betekent dat dan écht? Het was misschien wel de belangrijkste ontwikkeling in de retail die werd besproken tijdens het retaildiner van myBrand in Linschoten, waar alles om beleving draaide en deelnemers werden geïnspireerd door smaken, mooi opgemaakte borden en kennis van vakgenoten. Paul Kerkhof, business development manager bij CCV, en Yvon van Boekholt, business consultant bij NS Stations, nemen ons mee in de wereld van de kassa. Of eigenlijk: de wereld zónder kassa.

    Je maakt gebruik van een verouderde browser!

    Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

    ×