#myBrand events

Bekijk hier alle events

Connect to innovate

Connect to Innovate is hét inspiratie-event van SAP en de VNSG, speciaal voor professionals die mee willen met de digitale transformatie.

Zet 2 & 3 oktober alvast in je agenda en registreer nog tot en met 6 juli met €100,- early bird korting! Het inspirerende programma van 2018 krijgt steeds meer vorm. De volgende highlights kunnen we al delen:

  • Journalist Rens de Jong (BNR Nieuwsradio / RTLZ): host van Connect to Innovate
  • Trendwatcher Jarno Duursma: over de impact van technologie op mens en bedrijf
  • Futurist Martin Wezowski: over strategische innovatie en ‘the future of work’
  • Illusionist Victor Mids: over psychologie, neuroscience en illusionisme
  • Inspirerende deelprogramma’s: voor Finance, Spend Management, Customer Experience, Workforce Experience, Supply Chain & Internet of Things, en Studenten & Start-ups
  • SAP Mobile Innovation Lab: een container vol inspiratie en innovatieve klantcases!
  • Explore the Future: alle vooruitstrevende live demo’s op één podium verzameld
  • SAP S/4HANA - The Game: speel #ERPsim en ontdek de kracht van digitale transformatie

Connect to Innovate vindt dit jaar plaats op 2 en 3 oktober in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. 

Vnsg Sap Mybrand

VNSG

Kennisdelen, netwerken en belangenbehartiging & beïnvloeding zijn de pijlers van de Vereniging Nederlandstalige SAP gebruikers (VNSG). Wij zijn al sinds 1988 een vereniging van en voor gebruikers van SAP. De vereniging biedt ondersteuning aan leden in het vergroten van de toegevoegde waarde van SAP-software in hun organisatie. Enerzijds door het stimuleren en organiseren van kennisuitwisseling, anderzijds door het behartigen van belangen van leden richting SAP.

Retail Klein

Terugblik: Retail diner

Willen we van onze kassa af? En wat betekent dat dan écht? Het was misschien wel de belangrijkste ontwikkeling in de retail die werd besproken tijdens het retaildiner van myBrand in Linschoten, waar alles om beleving draaide en deelnemers werden geïnspireerd door smaken, mooi opgemaakte borden en kennis van vakgenoten. Paul Kerkhof, business development manager bij CCV, en Yvon van Boekholt, business consultant bij NS Stations, nemen ons mee in de wereld van de kassa. Of eigenlijk: de wereld zónder kassa.

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×