SAP implementatie, SAP beheer en innovatie vanuit jouw organisatievraagstuk

Realiseer continuïteit en stabiliteit met een oplossing op maat voor kwaliteitsdienstverlening aan gebruikers

Home 03 Oplossingen

Implementeren, beheren & innoveren van SAP systemen

Jouw organisatie wil zich richten op ontwikkelingen die het onderscheidend vermogen vergroten. Ontzorging op het gebied van het onderhouden en innoveren van je SAP oplossingen biedt jou de tijd om de afstemming tussen Business en IT naar een volgend niveau te tillen.

  • Jij blijft in control, dus acteren wij transparant over kosten, scope en mogelijkheden
  • Klanttevredenheid en het leveren van de hoogste kwaliteit staan voor ons centraal
  • Al 3 jaar op rij de best gewaardeerde SAP dienstverlener in de Nederlandse markt

Onze SAP diensten om continuïteit en stabiliteit te garanderen

Taking Responsibility vormt de basis voor myBrand. Dit start bij al onze medewerkers en vloeit over naar onze klanten. Iedere dag werken wij samen met onze klanten en professionals om de lat nog hoger te leggen en de standaard te blijven zetten in geïntegreerde SAP dienstverlening.

Diensten 01 Sap Consultancy

Heb jij ook moeite om bij te blijven op het gebied van SAP innovaties? Wil jij ook dat jouw bedrijf zich confirmeert aan standaardprocessen, maar is de hoeveelheid maatwerk in jouw systeem hierin een struikelblok?

Meer
Diensten 02 Sap Implementatie

Elk bedrijf is uniek, maar voor veel processen is het onderscheidend vermogen zeer beperkt of niet eens aanwezig. Hiervoor de Best Practice gebruiken is dan ook een verstandige en voordelige keuze.

Meer
Diensten 03 Sap Functioneel Support

De medewerkers van het myBrand Functioneel Support team zorgen ervoor dat SAP optimaal benut wordt ter ondersteuning van jouw bedrijfsprocessen. We doen dit samen, met of naast jouw eigen medewerkers.

Meer
Diensten 04 SAP Technisch Support

Een toenemend gebruik van SAP, meer gebruikers en meer functionaliteit, een groeiend systeemlandschap, voortschrijdende techniek en (hogere) continuïteitseisen zijn allemaal factoren die bij jou de vraag oproepen of je in staat bent zelfstandig jouw SAP-systemenlandschap op een efficiënte wijze te beheren.

Meer
Diensten 05 myBrand Private Cloud

Jouw organisatie vraagt om een steeds bredere toegang tot informatie, een hogere beschikbaarheid, meer snelheid, flexibiliteit, schaalbaarheid en dat alles tegen lagere kosten. Infrastructuur wordt beduidend complexer, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden.

Meer
Diensten 07 Sap Hana Migratie

Gezien de ontwikkelingen van de SAP-software is de vraag is niet “of” u naar HANA gaat maar “wanneer” dit gaat gebeuren. De overstap wilt, u op het moment dat het u uitkomt, liefst in zo min mogelijk stappen uitvoeren en met zo min mogelijk risico’s.

Meer
Diensten 08 Design Thinking

Om voor jouw medewerkers het gebruiksgemak te verhogen en de efficiëntie van bedrijfsprocessen te optimaliseren zetten we met succes Design Thinking en User Experience Design in. Dit helpt om innovaties binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen, met beperkte technische veranderingen.

Meer
Diensten 06 Rapid Application Development Platform

Door het inzetten van mobiele en webapplicaties kan jouw organisatie nieuwe verdienmodellen realiseren, bedrijfsprocessen optimaliseren en overbodige systemen uitzetten. Maar hoe integreer je dit soort oplossingen met SAP of andere bedrijfsapplicaties en welk platform is voor jouw situatie het meest geschikt?

Meer
Bakker
Erwin van Cooth CEO Bakker International
“Bakker International heeft een vliegende start kunnen maken dankzij essentiële aanpassingen in SAP die door partner myBrand in korte tijd zijn doorgevoerd”
Boskalis
Emiel Bogaarts IT Service Manager ERP Services Boskalis
“Boskalis creëert met partner myBrand nieuwe horizons. Ik voel me door myBrand ontzorgd!”
Gazelle
Fedde Wildenbeest CFO Gazelle
“myBrand weet als geen ander de vertaalslag vanuit de Gazelle business naar SAP te maken.”
Grolsch
Edwin den Ouden IS Lead Grolsch
“myBrand houdt SAP bij Grolsch onder de beugel, Cheers!!”
Bouwinvest Logo
Jacco Tool Senior Business Process Analyst Bouwinvest
“De keuze voor myBrand is voor ons van grote toegevoegde waarde. Ze hebben vanaf het eerste gesprek meegedacht waar hun toegevoegde waarde zit voor Bouwinvest.”

SAP oplossingen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren

Met oplossingen van SAP optimaliseer je de bedrijfsvoering van jouw organisatie. Je hebt een geïntegreerde oplossing in handen die zorgt voor één versie van de waarheid over alle afdelingen heen. Het aanbod van verschillende SAP producten is groot en dit vraagt om het maken van de juiste keuzes. Wij helpen je om de bij jouw organisatie best passende oplossing te kiezen, te implementeren en te beheren.

SuccessFactors

Alle HR functionaliteit in een één geïntegreerde oplossing

Door een volledig inzicht in het arbeidspotentieel van de organisatie, met zicht op activiteiten en prestaties van jouw medewerkers, leidt strategisch HRM tot een betere bedrijfsvoering.

Meer

SAP Lumira

Selfservice BI met SAP Lumira

Het zelfstandig uitvoeren van geavanceerde analyses om nieuwe inzichten te krijgen zonder tussenkomst van IT.

Meer

SAP S/4HANA

Volledig geoptimaliseerd met vele Best Practices

SAP heeft haar ervaringen van de afgelopen 45 jaar gecombineerd met het nieuwe in memory HANA-platform en heeft “SAP S/4HANA Enterprise Management” ontwikkeld.

Meer

Stel je vraag aan een SAP specialist

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×