Linda Beukers treedt toe tot directie myBrand Conclusion als directeur projecten

Linda Beukers myBrand SAP Project

Per 1 januari 2020 treedt Linda Beukers (50) toe tot de directie van myBrand Conclusion als directeur projecten. In deze nieuwe functie draagt Linda de verantwoordelijkheid om de executie van projecten naar een volgend niveau te brengen. myBrand is als SAP-dienstverlener en -kennispartner verantwoordelijk voor meer en steeds complexere ERP-projecten die veel impact hebben op de processen van organisaties. Het in het leven roepen van de nieuwe functie ligt in lijn met de missie van myBrand om de best gewaardeerde SAP-dienstverlener te zijn, zowel op het gebied van projecten als op het gebied van support & beheer.

Linda heeft bijna 25 jaar ervaring in het aansturen en uitvoeren van grote projecten binnen het SAP-domein, zowel in Nederland als internationaal. Sinds 2002 was ze werkzaam bij Ciber. Hier bekleedde ze diverse functies, zoals service line manager SAP, delivery director SAP en director SAP practice. Na een sabbatical van een half jaar besloot Linda om het team van myBrand Conclusion te versterken. Vooral de missie van myBrand Conclusion om de best gewaardeerde SAP-dienstverlener te zijn spreekt haar erg aan, tezamen met de ambitie om klanten optimaal te begeleiden naar een nieuw ERP-tijdperk.

Linda Beukers over haar nieuwe aanstelling: “Ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om de projectorganisatie van myBrand Conclusion te verbeteren en een volgende fase in te loodsen. myBrand Conclusion kent een uniek vestigingsmodel waarbij klanten in hun eigen regio geholpen worden. Samen met de vier vestigingen gaan we onze leercurve op het gebied van projecten versnellen terwijl de hoge standaard voor dienstbeleving behouden blijft.”

Seger Theuns, algemeen directeur bij myBrand Conclusion: “We krijgen in toenemende mate te maken met grote projecten, zoals greenfield SAP-implementaties en S/4HANA conversies of (her)implementaties. Dit soort trajecten hebben vaak een enorme impact op de processen binnen de klantorganisatie. Het begeleiden van deze veranderingen bij de klant is cruciaal, waarbij ook voor myBrand Conclusion een belangrijke rol is weggelegd. Linda is een zeer waardevolle aanvulling in ons directieteam en de aangewezen persoon om deze transitie bij myBrand Conclusion én bij de klant te begeleiden.”