Ontsluit waardevolle informatie met BusinessObjects

Eén platform – meerdere mogelijkheden

Tools_02_ SAP Business Objects

Enterprise Reporting en meer

In je datawarehouse zit veel waardevolle informatie die je voor verschillende groepen gebruikers binnen je bedrijf graag wilt ontsluiten. Niet iedereen heeft echter dezelfde eisen en wensen als het gaat om rapportages of het tot zich nemen van informatie. Soms zijn lijsten gewenst, soms een dashboard dat in één oogopslag het verhaal vertelt en soms wil men zelf nieuwe verbanden kunnen ontdekken.

SAP BusinessObjects helpt je te voldoen aan deze eisen en wensen. Gebruik WebIntelligence voor het ontwerpen van interactieve rapportages of Crystal Reports voor “pixel-perfect” statische rapportages. Met Analysis for Office ontsluit je informatie naar Microsoft Excel om verdere analyses uit te kunnen voeren. Tot slot stelt de Lumira Server je in staat om Lumira stories en datasets te delen met je collega’s, uiteraard ook op mobiele apparaten!

  • Het belang van een frontend applicatie als BusinessObjects wordt vaak onderschat. De informatie op de juiste manier overbrengen aan de juiste doelgroep is uitermate belangrijk!
  • Verschillende deelapplicaties voor verschillende doeleinden
  • Door de brede toepasbaarheid is BusinessObjects erg geschikt om mee te blijven groeien met je organisatie
  • myBrand beschikt over een groot team met Analytics en BusinessObjects experts die je kunnen helpen de juiste keuze te maken op dit gebied

De waarde van BusinessObjects

Geautomatiseerde personalisatie en publicatie van rapportages

Ondersteuning voor SAP HANA en mobiele rapportages

Uitgebreide visualisatie mogelijkheden

Coop
Herco Boer Financieel Directeur Coop
“Bij Coop is ook de samenwerking met myBrand Coöperatief”
Bakker
Erwin van Cooth CEO Bakker International
“Bakker International heeft een vliegende start kunnen maken dankzij essentiële aanpassingen in SAP die door partner myBrand in korte tijd zijn doorgevoerd”

Implementeren, beheren & innoveren van SAP systemen

Jouw organisatie wil zich richten op ontwikkelingen die het onderscheidend vermogen vergroten. Ontzorging op het gebied van het onderhouden en innoveren van je SAP oplossingen biedt jou de tijd om de afstemming tussen Business en IT naar een volgend niveau te tillen.

Meer

Stel je vraag aan een BO specialist

Je maakt gebruik van een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

×