AmBItiespel

Aanvragen

Een betrouwbare informatievoorziening is het fundament voor het goed besturen van een organisatie. Een goede oplossing die aansluit bij de doelstellingen van de organisatie vormt hierbij de basis. Maar hoe voorkom je dat je direct naar de tooling gaat kijken en de keuze bepaalt op basis van een gelikte demo?

Business Intelligence op een hoger niveau

Je start vanuit de bedrijfsstrategie om te bepalen hoe de organisatie bestuurd moet worden. Dit is de noodzakelijke basis om KPI’s vast te stellen, die op hun beurt de basis vormen voor de zogenaamde KPI boom. Om KPI’s te kunnen meten en weergeven zijn rapportages nodig om de stuurinformatie op de juiste manier te tonen. Maar welke manier van weergeven is nu geschikt voor welk type informatie en welk type gebruiker? Denk hierbij aan ad-hoc rapportages, data discovery, dashboarding en formatted reporting.

 

amBItie – het spel waarbij iedereen wint!

Een door onze BI experts ontwikkelt spel, kan jou ondersteunen in het snel en helder in kaart brengen van de informatiebehoefte binnen jouw organisatie. Speel het spel met meerdere personen binnen jouw organisatie: dit levert een beter resultaat op en is ook nog leuker.

Vraag het spel aan via onderstaand contactformulier!

 

Vraag het AmBItiespel aan: