SAP S/4HANA Simulation Game

Ervaar SAP S/4HANA zelf met je collega’s

SIM Game aanvragen

We nemen je mee in de wereld van S/4HANA

Aan informatie over SAP S/4HANA ontbreekt het niet. Wellicht is het zelfs zoveel dat het je hoofd doet tollen. Dat S/4HANA potentie heeft om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren is een feit. Maar wat is de juiste route naar deze bestemming?

Samen met jouw organisatie organiseren wij op maat een interactief evenement rondom SAP S/4HANA waarbij we jou en je collega’s meenemen in de wereld van S/4HANA. We trappen deze sessie af met de simulation game (S/4HANA SIM Game). Tijdens deze game run je je eigen bedrijf hands-on in een S/4HANA systeem. Zo ervaar je S/4HANA zelf, zonder dat je SAP ervaring of kennis nodig hebt!

SAP ECC naar SAP S/4HANA

De overstap van SAP ECC naar SAP S/4HANA vergt denkwerk en planning; het is een flinke reis, wij zien het als een expeditie. Hoe zorg je dat deze overstap zonder problemen verloopt? Er zijn hindernissen die je tegen kunt komen onderweg, maar met goede voorbereiding weet jij hoe je ze de baas bent. Wij zetten hier de ‘Discovery scan’ voor in en zullen hier tijdens de SIM game sessie verder op inzoomen.

Niet alleen is deze sessie interessant voor jou, maar ook voor jouw team/ collega’s uit de business. De SIM game teams zullen bestaan uit 3-5 personen, dus nodig vooral je collega’s uit om zich aan te melden. Ook zij krijgen informatie en handvatten aangereikt om samen de route verder te kunnen bepalen.

SIM Game aanvragen