SAP S/4HANA Cloud

What the Cloud?

Adviesgesprek aanvragen

Overstap naar de Cloud

Voor veel bedrijven staat de Digitale Transformatie in het teken van een overstap naar de Cloud en de ambitie om zoveel mogelijk terug te gaan naar standaard ondersteuning voor de transactie gerichte processen die niet onderscheidend zijn. Gek genoeg is een robuust fundament als ERP een belangrijke randvoorwaarde om uiteindelijk flexibel en wendbaar te kunnen zijn.

SAP S/4HANA Cloud is een ERP-oplossing die aan al deze voorwaarden voldoet. Het biedt de robuustheid van de jarenlange proceskennis van SAP, het is volledig Cloud-based en elke 3 maanden wordt een nieuwe versie met nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld.

Whitepaper: De S/4HANA Cloud mindset

In de markt neemt de vraag naar cloudoplossingen toe. Over een paar jaar zal cloud on-premise dan ook volledig hebben ingehaald. Traditioneel gezien staat SAP bekend om degelijke software, vaak on-premise geïmplementeerd. Het imago van SAP staat ver van Software-as-a-Service (SaaS) af, maar met S/4HANA Cloud brengt de softwareleverancier daar verandering in.

Download Whitepaper

Enkele voordelen van SAP S/4HANA Cloud

myBrand helpt jouw organisatie niet alleen met het implementeren van de oplossing, maar begeleidt je ook in de verandering die dit vraagt. Teruggaan naar de standaard (fit-to-standard in plaats van fit-gap) klinkt namelijk vanzelfsprekender dan het in de praktijk is om toe te passen.

Onze consultants denken mee in het aanpassen van processen in jouw organisatie of bedenken oplossingen die in een low-code platform worden ontwikkeld en als aanvullende functionaliteit aan SAP S/4HANA Cloud worden gekoppeld. Daarnaast ontwikkelt myBrand eigen applicaties op het SAP Cloud Platform die als add on worden aangeboden bovenop de cloudoplossingen van SAP in een abonnementsmodel.