Webinar

Integratie als fundament voor een Intelligent Enterprise

In dit Webinar worden drie klantcases op het gebied van SAP integratie gepresenteerd. Ook zal SAP Nederland de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP integratie toelichten.

Aan tafel Terugkijken

“Het zijn niet de sterkste van een soort die overleven en ook niet de intelligentste. Het zijn degene die zich het best op veranderingen aanpassen.”

Deze uitspraak van Charles Darwin is in deze bijzondere tijd zeker van toepassing. Organisaties die hier creatief en flexibel op inspelen hebben een voordeel ten opzichte van hun concurrenten. Deze flexibiliteit vraagt om een IT-architectuur die in staat is om snel op veranderingen in te spelen. Een belangrijke component van een dergelijke architectuur is een integratie oplossing voor een beheersbare uitwisseling van informatie met leveranciers, klanten, IoT, applicaties en medewerkers.

In dit Webinar worden drie klantcases op het gebied van SAP integratie gepresenteerd. Ook zal SAP Nederland de laatste ontwikkelingen op het gebied van SAP integratie toelichten.

  • Klantcase Twence

Twence richt zich op de hoogwaardige inzet van afval als bron van herbruikbare grondstoffen; Twence maakt afval hiertoe geschikt en brengt grondstoffen terug in de keten. Stef Haverkate, Senior Business Analyst bij Twence, zal meer vertellen over het project ‘Mobiel wegen’. Vrachtwagens die afval verplaatsen op het terrein van Twence zijn sinds kort uitgerust met mobiele weegapparatuur waardoor de vrachtwagens niet meer naar een vaste weegbrug hoeven te rijden om gewogen te worden. Stef zal toelichten hoe deze weeggegevens worden doorgegeven aan SAP en welke voordelen mobiel wegen Twence heeft gebracht.

  • Klantcase NS

Met het Unite project zet de NS een belangrijke stap in een uniforme ketengerichte oplossing voor de gehele NS voor meer organisatorische wendbaarheid en scherp inzicht in de resultaten uit een geconsolideerde informatiebron. Petra Mooijer, SAP integratie consultant bij myBrand, zal vertellen over de implementatie van het onderdeel Nedtrain in S/4HANA en de daaraan gekoppelde integratie van masterdata en transactionele data naar overige applicaties.

  • Klantcase Coop Supermarkten

Hoe manage je explosieve groei in een ontregelde markt en maatschappij? Dat is de uitdaging die sinds maart vorig jaar acuut op Coop afkwam en waar nog steeds iedere dag hard aan wordt gewerkt. Daar waar het aandeel online in de boodschappenmarkt jarenlang een relatief bescheiden percentage was, groeide het in 2020 in één jaar net zo hard als de vier jaren daarvoor. Coop moest versnellen in e-commerce groei en kon dat doen door een uitgebreid en geïntegreerd applicatielandschap achter haar webshop en apps. Hoe ze dat gedaan hebben? Dat vertellen Marco Warners en Jop van Sommeren in dit Webinar!

  • SAP Nederland

Jan Penninkhof is Enterprise Architect bij SAP Nederland. In zijn rol adviseert hij klanten over technologie die innovatie en business transformatie mogelijk maken. In zijn presentatie zal hij de Intelligent Enterprise van SAP toelichten en aangeven waarom holistische integratie voor SAP zo’n belangrijk onderdeel is voor het leveren van de intelligent suite. Ook klanten van SAP kunnen zelf gebruik maken van het platform waarop deze integratie plaats vindt. Jan zal ook toelichten wat de rol van het Business Technology Platform is en welke integratie componenten beschikbaar zijn.

Programma

  • Start
  • Klantcase Twence
  • Klantcase NS
  • Klantcase Coop Supermarkten
  • SAP Nederland
  • Afronding

Aan tafel

Stef Haverkate
Jop van Sommeren
Jurryt Janssen SAP ERP Retail
Petra Mooijer-Veerman
Jan Penninkhof
Joost Weghorst
Paul van Ingen SAP ERP

Webinar terugkijken?

Vul onderstaand formulier in en ontvang de link naar het Webinar.

Formulier niet zichtbaar? Probeer dan deze pagina te open in een andere webbrowser zoals Google Chrome.Organisatie

Corianne Visser myBrand

Corianne Visser

Marketing en Communicatie Manager