Business Process Intelligence: SAP Signavio

Versnel je digitale transformatie en optimaliseer je bedrijfsprocessen met SAP Signavio

Ontdek de oplossing
Business Process Intelligence SAP Signavio 2

Wat is BPI?

Business Process Intelligence (BPI) is een verzamelnaam voor de verschillende methodes die organisaties in kunnen zetten bij het in kaart brengen van bedrijfsprocessen, met als uiteindelijke doel om continu processen en procesverbeteringen tegen het licht te kunnen houden. Het legt de problemen en bottlenecks in een proces bloot. Dit geeft jouw organisatie de benodigde richting om processen te verbeteren, de bedrijfsvoering te optimaliseren, en operationele kosten te verlagen.

Dankzij continue monitoring van de processen en bijbehorende KPI’s wordt de impact van wijzigingen direct zichtbaar en kan er snel worden bijgestuurd indien mogelijk. Op deze manier voorziet BPI in een middel om een zelflerende organisatie te worden en actief bezig te zijn met continuous improvement.

Business process intelligence: SAP signavio

Belangrijke functionaliteiten

Door middel van de Process Manager kunnen processen eenvoudig en accuraat gemodelleerd worden. Dit draagt bij aan de inzichtelijkheid en begrijpbaarheid van de interne processen van de organisatie.

Process Mining houdt in dat analyses gemaakt kunnen worden op basis van transactionele data. Hierdoor wordt inzichtelijk welke procesverstoringen of -afwijkingen zich voordoen in de bedrijfsvoering.

Process Governance biedt een platform voor medewerkers waarin procedures worden vastgelegd als ‘single source of truth’. Hierdoor kunnen procesvoorstellen worden geborgd en beschikbaar worden gesteld voor alle belanghebbenden.

Dit moet je weten over
SAP Signavio

Veel organisaties begeven zich momenteel in een dynamische omgeving met ontwikkelingen zoals schaarste in materiaal, lange levertijden en krapte op de arbeidsmarkt. Het is meer dan ooit belangrijk geworden om inzicht te behouden in procesprestaties en de focus te leggen op efficiëntie en automatisering. Echter zijn we ons lang niet altijd bewust van de manier waarop een proces daadwerkelijk wordt uitgevoerd. In de persoonlijke perceptie van betrokkenen wordt een proces eenvoudig beschreven, terwijl in de praktijk procesverstoringen of -afwijkingen kunnen voorkomen.

De mogelijkheden van Business Process Intelligence stellen ons in staat om op basis van Big Data de uitvoering en prestaties van processen inzichtelijk te maken. Dit gebeurt op basis van transactionele data bestaande uit een case, activiteit en tijdstip. Deze case (bijvoorbeeld, een Purchase Order) volgt een bepaalde reeks aan activiteiten op specifieke tijdstippen waardoor we tot eenvoudig en snel inzage krijgen in hoe het bedrijfsproces werkelijk wordt doorlopen.

business process intelligence: sap signavio

Voordelen voor jouw organisatie

Implementeren van SAP Signavio

myBrand Conclusion is gecertificeerd SAP Gold Partner. Vanuit onze expertise, ambitie en jarenlange ervaring helpen wij klanten met al hun SAP-vraagstukken en helpen digitale transformaties te verwezenlijken. Klanten werken graag met myBrand Conclusion vanwege onze proactiviteit, transparantie en betrouwbaarheid.

Het afgelopen jaar hebben we ons portfolio aan oplossingen uitgebreid met SAP Signavio. Hierin staan wij in direct contact met Signavio en SAP met als doel deze tooling beschikbaar te maken voor onze klanten en projecten. In het kader van business transformaties bieden we gedegen en beheersbare oplossingen voor tevreden klanten.

Business Process Intelligence is geschikt voor iedere organisatie die processen wil optimaliseren. Het bereik van dit pakket omvat eenvoudige procesmodellering en het genereren van gestandaardiseerde en out-of-the-box procesverbeteringen, tot aan proces mining oplossingen op basis van event data. Benieuwd hoe myBrand Conclusion als gecertificeerd SAP Signavio partner kan helpen om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren en kosten te besparen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

SAP S/4HANA

Relevante verhalen

Kennis

Snel inspelen op marktveranderingen? Reken scenario’s door met Business Process Intelligence

Bedrijven zijn nog niet bekomen van alle veranderingen in hun markt als gevolg van corona,...

Lees meer

Kennis

Digitale transformatie versnellen? Breng samenhang aan tussen projecten met Business Process Intelligence

Vrijwel iedere organisatie is bezig met het digitaliseren van processen. Vaak gaat het om pilots...

Lees meer

Whitepaper

Geef digitale transformatie vorm met Business Process Intelligence

Vaart maken met de digitale transformatie, zodat met minder mensen meer en vooral slimmer werk...

Lees meer