De Retail Roadshow omtrent SAP S/4HANA

Welke kansen biedt de overstap naar het nieuwe SAP-platform?

De Retail Roadshow aanvragen
HomeRetailRetail Roadshow

De Retail Roadshow komt naar jou toe

Al 15 jaar bedient myBrand verschillende retailklanten in het gebruik van hun SAP oplossingen. Met de komst van S/4HANA is de vraag waarom je de overstap naar deze nieuwe oplossing zou moeten maken een veel gestelde. Met kennis van de nieuwe ontwikkelingen en ervaring met de retailprocessen zijn onze retailspecialisten uitstekend in staat je te helpen bij het vinden van jouw antwoord op deze soms lastige vraag. Welke toegevoegde waarde biedt S/4HANA? Wat is juist voor retailers een interessante ontwikkeling? Waar biedt het sterke verbeteringen ten opzichte van de huidige ERP-omgeving en waar zijn de functionaliteiten nog gelijk aan nu?

Retail scenario’s

Om invulling te geven op bovenstaande vragen heeft myBrand de Retail Roadshow ontwikkeld. In een sessie van twee uur laten wij je een door jou bepaalde selectie aan scenario’s zien, nemen je mee in een aantal trends en laten we zien hoe SAP daar met haar oplossingen op inspeelt. Op basis van onze eigen ervaringen met S/4HANA migraties bespreken we ook de scenario’s die voor jouw organisatie van toepassing kunnen zijn en delen we inzichten en referenties.

De zeven Retail scenario’s

Wanneer in het schap het artikel ontbreekt, krijgt de medewerker via 1 centrale app real-time inzicht in de voorraad van varianten, andere vestigingen en het DC. Daarnaast kan er een interfiliaal overboeking worden getriggerd en aangemaakt en wordt de voorraad bijgewerkt.

Lees verder

Hoe hebben de artikelen en de leverancier van de artikelen in de afgelopen periode gepresteerd? In één en hetzelfde systeem is dit inzichtelijk: de gerealiseerde marges, voorraadoverzichten einde seizoen en de evaluatie over diverse assen met real-time data.

Lees verder

Acteren op ‘dode voorraad’ in een winkel, door eenvoudig vervolgacties te initiëren dankzij real-time inzicht per vestiging. Bijvoorbeeld direct inzicht in de artikelen die al heel lang geen verkoop hebben gehad, voorraadcorrecties uitvoeren en promoties aanmaken.

Lees verder

Day in a life van een winkelmedewerker ondersteunen met een gedigitaliseerde takenlijst. Systematisch werken waarbij standaard taken klaar staan of handmatig kunnen worden aangemaakt. Hierdoor is voor iedereen inzichtelijk wat er gedaan is en gedaan moet worden.

Lees verder

Via de ‘Postvak IN-app’ snel en gemakkelijk inkooporders vrijgeven door degene die daar verantwoordelijk voor is en met een paar klikken de minimale inkoopwaarde voor orders aanpassen. In een dynamische Retail wereld is dit zeer wenselijk.

Lees verder

Na het succesvol onderhandelen over de prijsvoorwaarden met een leverancier leg je deze centraal vast in het systeem. Dit is mogelijk voor zowel inkoop als verkoop. Kortingen worden automatisch berekend,je geeft zelf aan welke data gebruikt moet worden voor de verrekening en facturen worden automatisch opgesteld.

Lees verder

Contractbeheer door de inkoper of contractmanager vanuit één dashboard met inzicht in contracten en het verbruik hiervan en wat er buiten valt. Hierdoor kun je beter anticiperen en beslissingen nemen over verlengingen, aanpassingen en beëindiging.

Lees verder

Interesse in de Roadshow?

Vul dan onderstaand contactformulier in

Heijmans SAP ERP

"Heijmans bouwt met partner myBrand aan haar digitale snelweg. Gefundeerd op de myBrand Private Cloud en Solide SAP Service."

Hendrik-Jan Smaal | Chief Information Officer

ASICS SAP ERP

"myBrand is in Nederland de partner met de meeste ervaring in retail. En dat merken wij. Zij ondersteunen ons niet alleen op technisch vlak, maar ook op businessvlak. Ze begrijpen onze wensen en weten hoe je die moet vertalen naar de software.”

Paul John Bakker | Hoofd Global Enterprise Solutions

“Doordat er veel grote projecten lopen én op de planning staan, gingen we op zoek naar een partner voor de lange termijn. Die hebben we in myBrand gevonden.

Edwin Marrink | Business Process Manager

MBI Steenmeesters SAP ERP

"Door OutSystems als een flexibele schil om ons SAP-systeem heen te leggen, krijgen we de mogelijkheid om veel extra functies en mobiele schermen toe te voegen. Het team van myBrand ondersteunt ons hierin perfect."

Erwin Aarts | Supply Chain Manager

"myBrand heeft niet alleen technische expertise, maar ook domeinkennis. En - nog belangrijker - ze stellen zich op als partner. Ze volen zich verantwoordelijk voor het succes van het project."

Paul Slaats | Director R&D

Euro Shoe Group SAP ERP

De manier van communiceren en de werkwijze van myBrand sluiten naadloos op ons aan. myBrand heeft ervaring binnen de retail en beschikt over de benodigde technische kennis.

Guido Vanden Wyngaert | ICT manager

Bouwinvest SAP ERP

De keuze voor myBrand is voor ons van grote toegevoegde waarde. Ze hebben vanaf het eerste gesprek meegedacht waar hun toegevoegde waarde zit voor Bouwinvest.

Jacco Tool | Senior Business Process Analyst

Bakker International heeft een vliegende start kunnen maken dankzij essentiële aanpassingen in SAP die door partner myBrand in korte tijd zijn doorgevoerd.

Erwin van Cooth | CEO

Coop Supermarkten SAP ERP

Bij Coop is ook de samenwerking met myBrand Coöperatief.

Herco Boer | Financieel Directeur

Gazelle SAP ERP

myBrand weet als geen ander de vertaalslag vanuit de Gazelle business naar SAP te maken.

Fedde Wildenbeest | CFO

"Met OutSystems beschikken wij over een strategisch platform waarmee we nu en in de toekomst onze bedrijfsprocessen verder kunnen digitaliseren, terwijl we onze solide kern behouden. myBrand is de aangewezen partner om ons te helpen."

Wil Janssen | CFO

Marel & myBrand hebben een lange termijn relatie opgebouwd die is gebaseerd op toegevoegde waarde, wederzijds vertrouwen en transparantie.

Roy Coenders | Manager IT Applications

myBrand biedt, naast zorgeloze 24/7 SAP hosting, ook de juiste functionele ondersteuning voor onze global business processen.

Robert Lindhout | Global IT Manager

Grolsch SAP ERP

myBrand houdt SAP bij Grolsch onder de beugel, Cheers!!

Edwin den Ouden | IS Lead

Heijmans SAP ERP

“Met de succesvolle ontwikkeling van de OutSystems applicatie door myBrand hebben onze uitvoerders meer tijd gekregen voor hun kerntaak: het goed leiden van een bouwproject. Daar zijn ze voor opgeleid en daar krijgen ze energie van.”

Peter Verboort | Manager ERP-transformatie

myBrand is net als Fair Trade Original overtuigd van de meerwaarde van een duurzame relatie. In de praktijk blijkt dit uit alle facetten van de dienstverlening.

Bert Jongsma | Algemeen Directeur

Kawasaki SAP ERP

Kawasaki Power controlled with SAP Support of myBrand.

Frans Overwater | Corporate Finance

Boskalis SAP ERP

Boskalis creëert met partner myBrand nieuwe horizons. Ik voel me door myBrand ontzorgd!

Emiel Bogaarts | IT Service Manager ERP Services

CCV SAP ERP

“myBrand inspireert en kijkt vooruit. Ze hebben oog voor de toekomst.”

Jelle Jousma | Manager Application Services

CCV SAP ERP

“Het zijn stuk voor stuk goede consultants. Ze zijn bekwaam en bereid om een stap extra te zetten.”

Jelle Jousma | Manager Application Services

Compass Group SAP ERP

“Als wij op vrijdagmiddag met een groot probleem komen te zitten – wat slechts incidenteel voorkomt – wordt er direct hulp geboden waardoor het zaterdagmiddag is opgelost, laat je zien dat je een partner bent die verantwoordelijkheid neemt.”

Tim Hagenbeek | Manager Strategic Development & IT

Visser Assen SAP ERP

“Het is fijn dat myBrand een SAP-expert is, maar ook buiten de SAP-grenzen kijkt voor de best passende oplossing.”

Siebrand van Breden | Directeur