Combineer het beste van 2 werelden met SAP on Azure

De vrijheid van on-premise software met de flexibiliteit en schaalbaarheid van de public cloud

Processen 05 Roadmap

Waarom SAP on Azure

SAP applicaties vormen een essentieel onderdeel van jouw applicatielandschap. Je wilt alleen het beste en meest stabiele landschap voor jouw SAP-omgevingen, zodat deze robuust en onverstoord blijven functioneren. Tegelijkertijd vraagt de veranderende wereld en de alsmaar snellere digitalisering om meer flexibiliteit, kortere time-to-market en experimentele ontwikkeling van nieuwe concepten. Hoe zorg je ervoor dat je de stabiliteit en robuustheid combineert met flexibiliteit en schaalbaarheid?

SAP on Azure is het antwoord. Breng een SAP-omgeving naar het volgende level met de wereldwijde Azure platform en maak gebruik van alle mogelijkheden van Microsoft Azure.

  Wat is SAP on Azure?

  SAP on Azure biedt jouw gehele SAP-omgeving ongeëvenaarde prestaties. Binnen enkele minuten kun je populaire SAP-producten en -oplossingen probleemloos uitvoeren en implementeren—op een veilig, schaalbaar en zakelijk bewezen cloudplatform.

   Running SAP on Azure

   • Size en snooze jouw landschap en betaal alleen voor het daadwerkelijke gebruik;
   • Deploy nieuwe infrastructuur voor jouw SAP-omgevingen in enkele minuten;
   • Schaal de SLA’s voor jouw SAP-omgevingen naar wens per applicatie, van normaal tot mission critical;
   • Profiteer van het SAP en Microsoft partnership. Integreer SAP met bestaande Microsoft producten en diensten zoals O365, Azure AD en meer.

   Downloads en blogs

   Case study: Eneco stapt over naar de cloud

   Het benutten van de kracht van de wind en zon om groene energieoplossingen te creëren, is alledaags werk voor Eneco, het in Nederland gevestigde duurzame energiebedrijf. Naarmate het bedrijf groeide...

   Download de case study

   SAP on Azure gebruiken voor bedrijfstransformatie

   Het zijn onrustige tijden voor bedrijven, en je kunt het je niet veroorloven om het plannen van de verplaatsing van je SAP-systemen naar de cloud nog langer uit te stellen. Door je SAP-data nu te koppelen aan andere data op Azure, kun je met end-to-end, real-time inzichten snel nieuwe markten betreden, verstorende concurrentie afweren, je marges verbeteren en je bedrijf direct laten groeien.

   Download de Whitepaper

   Go cloud or go home!

   In relatie tot mijn eerdere blog met een algemene recap van SAP TechEd, wil ik in deze blog dieper ingaan op het onderbrengen van een SAP landschap in de public cloud en meer specifiek; in Microsoft Azure. Op TechEd regende het al mededelingen over de samenwerking tussen SAP en Microsoft Azure die zich steeds verder uitbreidt.

   Lees meer
   Je maakt gebruik van een verouderde browser!

   Update je browser om deze website correct weer te geven. Update mijn browser nu

   ×