Boels Rental

Boels Rental SAP HCM Success Factors

Bedrijfsprofiel

Boels Rental is een van Europa’s leidende verhuurbedrijven op het gebied van machines, gereedschappen, tijdelijke huisvesting en event equipment. Met een internationale verhuurvloot verzorgt Boels Rental opdrachten voor onder andere de bouwsector, industrie, event sector, overheden en non-profit instellingen. Boels Rental is een sterk groeiend bedrijf, met meer dan 430 filialen in 11 Europese landen. Bij Boels Rental werken ruim 4.000 medewerkers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent.

Industrie: Verhuur
Aantal medewerkers: 4.000+
Actief in: Europa

Klantvraag 

Boels wenste de huidige HR & Payroll applicatie per januari 2020 te vervangen, waarbij alle medewerkers in een gecentraliseerd HR systeem werden ondergebracht. De HR applicatie moest dan ook lokalisaties en taalondersteuning voor verschillende landen in Europa bieden.

Oplossing

Met de inzet van verschillende SAP SuccessFactors modules zijn alle medewerkers samengebracht in één HR portaal. In samenwerking met ADP is tevens de payroll omgeving geharmoniseerd. De combinatie van SAP SuccessFactors en ADP zorgt voor sterke simplificatie van het HRIT landschap en processen. Verdere efficiëntie is gerealiseerd door verschillende integraties, waarbij SAP SuccessFactors het System of Record is voor de overige systemen binnen Boels Rental.

Resultaten

  • Een System of Record voor alle medewerkers binnen Boels Rental
  • HR en Payroll geharmoniseerd
  • Eenduidige processen
  • Voldoet aan de wet- en regelgeving (GDPR/AVG)