myBrand Conclusion start nieuwe business unit Quality Solutions

Fokko Keuning business unit Quality Solutions

SAP- en OutSystems-dienstverlener en kennispartner myBrand Conclusion is per 1 april 2023 gestart met de nieuwe business unit Quality Solutions. Hiermee breidt de organisatie haar dienstverlening uit door vanuit de business unit te focussen op kwaliteitsmanagement. myBrand Conclusion speelt daarmee in op de toenemende vraag vanuit de markt naar ondersteuning en advies op het gebied van kwaliteit. Organisaties kunnen nu niet alleen bij myBrand Conclusion terecht voor SAP-transformaties of low code-softwareontwikkeling, maar ook voor advies en ondersteuning op het gebied van kwaliteitsvraagstukken.

Kwaliteitsconsultancy

Kwaliteitszorg in business en IT was voorheen iets waar organisaties zelf mee aan de slag moesten. Hoewel de verantwoordelijkheid nog steeds bij de klanten ligt, draagt de business unit Quality Solutions nu bij met advies en expertise op dit vlak. Denk daarbij aan een ontzorgingsmodel voor testactiviteiten, het opstellen en realiseren van een testautomatiseringsbeleid of de inzet van testmanagers en -coördinatoren. Het opstellen van een testplan voor acceptatietesten en het betrekken en meenemen van de juiste medewerkers en opstellen van goede requirements, zijn thema’s waar klanten graag advies en ondersteuning in krijgen. Door het uitvoeren van assessments, het in kaart brengen en afstemmen van processen en het verzorgen van workshops, helpt de nieuwe business unit organisaties stappen te zetten in hun volwassenheid.

Roel Knoppers, algemeen directeur myBrand Conclusion: “We zijn blij dat we met deze business unit een ontbrekend puzzelstukje toevoegen aan onze dienstverlening. Kwaliteitsmanagement is een belangrijke component om een transformatieproces tot een succes te maken. Met de nieuwe business unit wordt dit een integraal onderdeel van ons portfolio en kunnen we transformatietrajecten bij klanten kwalitatief nog beter wegzetten. Hiermee geven we gehoor aan een veelgestelde vraag door klanten, niet alleen vanuit myBrand Conclusion maar ook vanuit het Conclusion ecosysteem. Het opzetten van deze business unit past volledig bij onze missie om de best gewaardeerde dienstverlener te zijn en klanttevredenheid voorop te stellen.”

Fokko Keuning, business unitmanager Quality Solutions bij myBrand Conclusion: “Ik ben trots op de start van onze nieuwe business unit. Naast dat we hiermee inspelen op de toenemende vraag vanuit de markt, kan ik hiermee invulling geven aan mijn persoonlijke ambitie. Ik houd mij al jaren bezig met kwaliteit en heb altijd de wens gehad om hier meer invulling aan te geven binnen myBrand Conclusion. Met het opstarten van deze business unit kan ik mijn eigen ambitie verwezenlijken en de dienstverlening van myBrand Conclusion naar een hoger niveau tillen. Ik kijk ernaar uit om organisaties te ondersteunen in het waarborgen van de kwaliteit van hun dienstverlening.”