BouwTag-applicatie myBrand bekroond met Quality Award OutSystems

Outsystems quality award Bouwtag

myBrand, SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner, heeft de Quality Award OutSystems ontvangen voor de BouwTag-applicatie die zij in slechts tien weken tijd maakten voor Visser Assen. De kernapplicatie ontvangt data en stuurt deze door aan vier onderliggende applicaties die betrokken zijn bij het facturatieproces van BouwTag. Met de Quality Award OutSystems toont myBrand aan dat de BouwTag-applicatie voldoet aan de hoogste standaarden die OutSystems aan software stelt. In totaal behaalde de BouwTag-applicatie een score van 89 procent. De Quality Award wordt alleen toegekend wanneer de score minstens 85 procent bedraagt.

Bouwtag OutSystems applicatie

Het Quality apps-programma

In het Quality apps-programma wordt een project beoordeeld op verschillende technische aspecten, van architectuur tot codekwaliteit en van prestaties tot UX/UI. Op het aspect architectuur scoorde de BouwTag-applicatie van myBrand 98,8 procent. Het onderdeel UX/UI werd beoordeeld op 80,2 procent. De beoordeling vond plaats door middel van een audit. Deze bestond uit een demo en uit verschillende gesprekken met OutSystems-experts.

Jos van Spronsen, Delivery Manager OutSystems bij myBrand: “Ik ben enorm trots dat we als OutSystems-partner onze eerste Quality Award voor de BouwTag-applicatie van Visser Assen mogen ontvangen. myBrand heeft lange termijn relaties, de medewerker en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat wordt nu erkend met deze award. Dat we uitzonderlijk hoog scoren op het aspect architectuur is daarbij de kers op de taart. Het bewijst dat de BouwTag-applicatie op een duurzame manier is gebouwd door consultants die hun vak verstaan. We garanderen daarmee flexibiliteit en wendbaarheid voor Visser Assen en minimaliseren het risico op software-problemen gedurende de levenscyclus van de applicatie. En dat is precies waar we bij myBrand voor staan.”

Over de BouwTag-applicatie

Visser Assen levert alles wat je nodig hebt voor bouwen, meten en bebakenen. Twee jaar geleden introduceerde het bedrijf de BouwTag, een IoT-oplossing voor slim materieelbeheer en diefstalbeveiliging. Vanwege het succes van dit product wilde Visser Assen met spoed de administratie rondom deze dienst automatiseren. myBrand ontwikkelde in tien weken tijd een applicatie op basis van het low-code platform van OutSystems.

Lees hier meer over de applicatie: https://mybrand.nl/mybrand-ontwikkelt-in-tien-weken-bouwtag-applicatie-voor-visser-assen/